dorel Merhaba iyi akşamlar eşi bekçi olan arkadaşlarım var mı bir sorum olacak araştırma yapıyorlar ya Eve gelip bakıyorlar mı orada ikamet edip etmediğine acaba
Duyulurum dorel eve gelip bakmak derken güvenlik soruşturmasinda kapıdan sorarlar burada mı oturuyor diye. Bir iki komşuya da sorabilirler.
MinikPrensesannesii dorel eşim polis okulunu kazandığında 2014te yani o zaman mahalleye gelip sormuşlar ailesi nasıl kendisi nasıl falan diye şuan daha da sıkıdır tabi güvenlik soruşturması
dorel AnnaKurt onu biliyorum bende özel güvenlik belgesi aldım o zamanda güvenlik soruşturması yaptılar ama eve gelip bakmadılar acaba bakıyorlar mı bekçilikte
Burcu60 dorel çok sinir bozucu ama madem açtınız yazmak istedim eşim tam 31 yaşında ve basvuramiyor valla çok sinir bozucu ne var yani 40 a cekseniz bu yastakilwr nasıl iş bulacak
dorel Burcu60 evet haklısınız çoğu insan yaştan kaybediyor benim eşim 24 yaşında başvurdu inşallah kazanır
Melekakcakaya21 Benim eşimde başvurdu ama açıktan lise okudugu icin yazili sinavi nasıl yapıcam diye dusunuyo
dorel Melekakcakaya21 canım çıkmış sorulara bakıp çözsün kitap satılıyor instagramdan onu alsın çalışsın eşim öyle yapıyor
48316ELIZAN dorel Esim ve kaynim icin mahalleden komsulara sormuslardi. Ama suan degisti mi duzen ayni mi bilmiyorum .