Merhaba anneler ,çocuğum 13 aylık sürekli ilgilenir oyunlar oynarız eline telefon verip ya da oyuncaklarını önüne koyup bırakabilirim ama sürekli bir şeyler öğretiyorum sürekli farklı yemekler yapıyorum yani kısaca her anne gibi hiçbir şeyini aksatmıyorum .Bu aralar da Yanımda yatıyor geceleri biraz uzağa koysam bile uyanıp tam göğsüme yatar mutfakta iş yapsam hemen elimden tutup oturma odasına götürür beni .Bildiği her şeyi de ben öğrettim bildiği kelimeler yaptığı şeyler vs.En çok söylediği kelime ise baba ve anne demiyor ne yaptımsa demiyor karga bile dedi ama anne demedi.Sürekli baba ban diye dolaşır .Eşimin annesi geçen dedi ki bu çocuğa hep annesi bakıyor ilgileniyor ama bir kere olsun anne demedi bu çocuk babasını daha çok seviyor babacı .Ya da sürekli bu çocuk babacı deyip duruyor .görümcelerim de aynı babacı babacı .Baba dediği için mi öyle diyorlar anlamıyorum ama ben en çok beni sevdiğini ve bensiz yapamayacağını düşünüyorum .Babacı bu ya da anne neden demiyor dediklerinde sinirleniyorum