Fatmaa123 Merhabalar kızımın kakasında 3 kere kan gördüm doktora götürdüm dahiller yapıldı 3 gün sonra çıkacak. burda bi kaç anne de bu başlığı açmıştı sonuç ne çıktı sizlerde alerji mi? Yoksa başka bşy mi?
Mineltoygar Fatmaa123 biz de gizli kan çıkmıştı bağırsaklarını üşğtmüş dedmişti doktorumuz, kakası nasıl oeki cıvık mı
Miniginannesi Fatmaa123 bizimde kanli ishalimiz var birz enfeksiyonu varmis kultur testi alindi bekliyoruz sonucunu😣
Miniginannesi Fatmaa123 bizimde kanli ishalimiz var birz enfeksiyonu varmis kultur testi alindi bekliyoruz sonucunu😣
Mineltoygar Fatmaa123 biz bağırsakları için ilaç kullanıyoruz cnm bi götür istersen gaita tahlili yaparlar
Miniginannesi Mineltoygar cumartesi gunu basladi gunde 10 kez yapiyo yavrum😢ishal olmus ve kakasinda kan var canim
Fatmaa123 Miniginannesi sizden sadece küçük idrar mı istediler yoksa büyükte istediler mi? Bizden küçük idrar tek aldılar
Mineltoygar Miniginannesi kıyamam ya 😔 geçer annesi elbet ama doktor verdi mi ilaç filan, bi de böyle sırf su gibi mi çııyor
Miniginannesi Mineltoygar insalllh canim surekli kaka yapip silmekten pisik oldu poposu yavrumun yikamaya basladim 2 gundur bide disimiz patladi patliycak hepsi ust uste geldi biogaia Ve zinco dye surup verdi 5 gun kulllan dedi yarin 5. Gunumuz ne zamn gecicek merak ediyorum 😓evet sari renkte sivi kakasi
Mineltoygar Miniginannesi biagai biz de kullanıyoruz cnm flagyl bir de bağırsaklarını üşütmüşüz biz de 2 aylığız 5 6 kere yapardı bi kaç gündür 3 4 e düştü günlük kaka sayımoz, geçmiş olsun size de
Karammm3838 Kızlar benim yavrudmada çıktı kanlı ishaldi ateşi vardı şuan hala hastanedeyiz dün getirdik tahlil yaptılar dizanteri çıktı ihmal etmeyin keisn doktora götürün