Meva553 Kızlar bebeğimin boynunda pişik oldu. Mustela pişik kremi kullanıyorum ama geçmiyor. Başka ne kullanabilirim?
Kirpikana Meva553 doğal yoğurt, hindistan cevizi yağı,sarı kantaron yağı Bunları elimin altında bulunduruyorum pişik için mustela bende aldım bir işe yaramadi sabah öğlen akşam sırayla bunları kullanıyorum
cemreninnannesii Meva553 kaç aylık kızım 6 aylıkken olmuştu hava almadığı için dedi doktor yıka kurula sık sık dedi kremler bir fayda etmiyordu
Aleyna_12 Sık sık yıka canım benim. Boyun oöuşan pişiğe pek etki etmiyor kremler. Boyunda biriken kıyafet tozları ve gıdılarınxçdan dolayı. En etkilisi bu bence.
Meva553 Kirpikana sağol canım acaba yakar mı orayı vücudu çok kuru zeytinyağı kullanıyordum unuttum boynuna da sürdüm o kadar çok ağladı ki sakinleştiremedim😞
Kirpikana Meva553 sen en iyisi duş aldırıp hindistan cevizi yağı kullan olumlu sonuç alırsın 9 ay sadece onu kullandım doğal yoğurt ve sarı kantaron yağini arkadaş önerdi sırayla sürüyorum ama yine tek hindistan cevizi yağina döneceğim çok zahmetli oluyor diğer türlü etiketleri mutlaka kes giysilerinden bol bol hava aldırmaya çalış boyun kısmına
Emelmiray Benim bebeğimde 3 aylık olmak üzere. Bir haftadır boynunda pişik vardı kremler fayda etmeyince bebek pudrası aldım kullandım. Hemen geçti kuru kalınca. İsterseniz siz de bir deneyin