Aylinbh Bayanlar yuzume hic bisey yapmiyorum krem nemlendirici yağ bakım vs yuzumun alt kisminda bazen bussuru sivilce cikiyor cok koru gorunuyor birde artik bakimlar yapmak istiyorum gunlük rutin yada haftalik falan neler yapabilirim kuru bir cildim var neler önerirsiniz
Deletedmom00881 Aylinbh yeşil veya beyaz sabun ile yıkayıp nemlendirici krem ile nemlendirin canım, evde yoğurtlu, limonlu, ev yapımı maskeler var ben onları yapıyorum arada, başka krem bakım ürünleri kullanmam asla..
Rabia_deren Aylinbh benim artık cilt bakımı ürünlerine pek güvenim kalmadı 1 2 ay önce procsinin cilk bakım ürünlerini aldım serumlarını aldım yüzüm mahvoldu attım hepsini. Doğal yollarla yapmaya özen gösteriyorum sabah eşşek sütü sabunuyla yüzümü yıkıyorum aktardan bulabilirsin. Haftada 1 yada 2 yosunlu Kil maskesi yapıyorum. Normal Kil maskeside olur aktarda var. Ve vazgeçilmezim keten tohumu jeli. Onuda aktardan alıyorum 1 yemek kaşığı keten tohumu 1 çay bardağı suda kaynatıyorsun jel kıvamına geliyor zaten Bi kaba süzüp jelini hergün sürüyorum bekletebildiğim kadar bekletiyorum yüzümde yıkayınca pamuk gibi oluyor. o sayede yüzümü düzelttim sivilceler geçti hemen. . Özellikle keten tohumunun çok faydası oldu. Renginde eşitliyor. İnternetten de bakabilirsin çok bazla vitamin sahip omega 3 var. Sağlık içinde faydalı bazen yiyorum direkt. Jeli kolejen olarak geçiyor zaten. Çok memnun kalıcağına eminim. Sonrada nemlendirici krem yada güneş kremi sürüyorum.
Aylinbh Deletedmom00881 nemlendirici hangisini sürüyorsunuz ben arkonun kuru ciitler icin yazanindan suruyorum bazen daha iyi gelen varsa alayim