Ben neyi eksik yapıyorum.. kafamın üstünde dumanlar tütmeye başladı artık.. yazmaya başladım her gün saat kaçta uyandı kaçta emmek istedi kaç cc mama yedi tekrar kaçta uyudu... yazdım. Tamam saati saatine değil ama zaman aralıklarını öğrenmek için. Ama yok yine olmuyor. 3.5 aylık kızım. İyi bir anne olmak bebeğimin gelişimini en iyi şekilde gerçekleştirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum yapamıyorum ama gayret ediyorum. Ama olmuyor.. sürekli araştırıyorum uyanık kalma süresi ne kadar olur diye bir gün 45 dk bir gün 2 saat.. ben mi düzen kuramıyorum bilmiyorum artık. Ağladığı an benim sanki elim kolum tutmuyor az önce mızmızlandı dedim uykusu geldi yoruldu (sallanarak uyuyor) başladım sallamaya Yok uyumuyor ama oyun da oynamıyor karnı mı aç dedim yok o da değil altı temiz.. en son daha şiddetli ağlamaya başladı ben de bir panik hali.. en son kardeşim aldı uyuttu.. ağlasa da uyudu. beceremedim yine. Herkes benden daha iyi anne.. acaba zorla mı uyuttuk acaba bir yeri mi ağtıyor acaba gezmek mi istedi.. bende başlıyor acabalar.. uyku eziyeti gerçek mi ya?? Yada 3,5 aylık bebekler ne kadar uyanık kalır ne kadar sürede uykusu gelir? Siz bir gün boyunca be yapıyorsunuz bebişlerle? Düzeniniz var mı? Düzeni ben mi kuracağım yoksa bebek kendi kendine mi geliştiriyor??