Kubra_0 Bugün 1 aylık bebeğimin kafasi arkaya doğru uzamış düz bir şekilde hemşire daha sonra düzelir dedi ama duzelir mi sizcede ya da eve gelince nasıl düzeltirim
Kuzeyefecan Kubra_0 düzlemsellik için yastıklar var. Al kullan. Aynı problemi yaşıyorum kafa yastığı aldım onu kullanıyorum. Ama mesela baby Jean markanın kalp şeklinde bir yastığı var O hiç işe yaramadı onu kullanma
Birtekbirciftannesi Kubra_0 benim kilerde kuvezde kaldılar kafaları da hafif yamukluk var doktora sorduğum zaman siz hic yamuk kafalı kimseyi gördünüz mü dedi düzelirmiş yani ona göre o zaman 6.7aylıklardı şuan 14aylıklar ama hala yamukluk var siz yastık kullanın ben kulanmadım salak doktor icin
Kirpikana Kubra_0 bende kafa yamuklugu için yastık var canım istersen kargoyla göndereyim kargoyu karşılaman yeterlidir benim bebeğimde de vardı işe yaradı aldım artık kullanmıyorum yıkadım kenarda duruyor resim atayım istersen
Kuzeyefecan Kubra_0 bende aynı durumdan bir hafta önce post açtım buraya ve bana Özgeertikarici diye birininin Instagram da öne çıkan hikâyelerinde kafa şekil bozukluğu ile ilgili bir yastık önerdiğini söylediler. Gerçekten de ise yaradığını anlatıyor o yastığın bnde soparis verdim. Bugün elime geçti. Özgeertikarici kullanıcsinin profilini inceleyin. Benim bebeğimin kafasınin arka kısmında hafif düzlük var. 4 ay 25 günlük. Özgeerikarici de 5. Ayında kullanmaya başlamış ve ise yaramış.
Ftmasl Kendiliğinden düzeliyor kafa çapları büyüdükçe, benim oğlumun da doğduğunda kafası uzundu kanalda çıkmak için çok çaba sarfediyorlar kafaları esnek olduğu için bu çok normal bir durum
Kubra_0 Ftmasl sezeryan oldu benim ki önce böyle degildi zaten haftada bir gördüğüm için farki hemen anliyorum bunda olan bisey sonradan oldu inşallah duzelir
Kubra_0 Kirpikana cok teşekkür ederim nezaketiniz için sagolun belki benden daha cok ihtiyacı olan biri olur ona verirsiniz💜✨
Irmakprensesinannesi Kubra_0 benim kzim da 33 haftalık doğdu çok sorun yapmayın kafa durumunu zamanla nrmle döner ben kızım yasamadim şuan bizde 9 ayligiz kafa yastığı kullanabilirsiniz ama doktorunuza sorun