zeyneppdeva anneler bisey danismak istiyorum mamalarin karton kutudakiyle teneke kutudakilerin farki ne oluyor sadece saklama koşulu mu yoksa baska farki da var mi ? bir de mama aptamil kullaniyoruz ara ara takviye amacli..bebelac daha mi iyi yada neler kullaniyorsunuz
Palestinianbride zeyneppdeva hangi mama mesela karton ve kutu derken??? En iyi mama size iyi gelen mamadır Bana iyi gelen size iyi gelmez mesela hipp humana ve aptamil mahvetti bizi bebeğim 7.5 aylık biz sma ya geçtik ama hippten memnun kalanların sayısı çok...
Merve201119 zeyneppdeva hayır canım bir farkı yok sadece ambalaj farkı var bende aptamil kullanıyorum eğer sıkıntın yoksa neden değiştiriyorsun çocuğuna yarıyorsa bence hiç bağırsak düzenini bozma belki başka mama yaramayabilir
zeyneppdeva Palestinianbride şöyle ki mesela aptamilin bi karton kutu icinde pakette olani var bi de teneke kutuda var ve aralarinda da fiyat farki var bunun tek sebebi teneke mi
Aysel33 Palestinianbride ben hipp yeni denedm 3 gün ama 3 gündür gaz sancımız bitmedi mahvetti bizi de sizde de mi gaz yapdı
Melikeakiner Karton veya kutu olması ambalaj farkı bu markanın ambalaj tercihidir. Aptamil en iyi mama neden bşka mama düşünüyorsun. ben çok araştırdım, doktorumada sordum. Aptamil dışında mama kullanma dedi.
zeyneppdeva Melikeakiner aptamilden memnunum da sadece bu konuda bi tecrubem olmadigi icin danismak istedim😊
kiliclar [bilinmeyen] benimde kız aptamil yiyor canım kutu mamalarda saklamak ağzını açmak daha pratik oluyor
Palestinianbride Aysel33 felaket...... 2 no kullanıyoruz biz kızım 7.5 aylık bitirdi yavrumu ne uyku kaldı ne bişey.... humana denedik aynı etkiyi yaptı...aptamil ishal yaptı... bebelacta çözünme sorunu yaşamıştık 2 nosunu denemedim Sma aldım ve bebeğim resmen huzura kavuştu biliyorum sma prebiyotik ve probiyotik lifler barındırmayan bir mama ama zaten yoğurt kefir meyve sebzeyi yiyoruz o yüzden sma ile yola devam şükürler olsun sorunumuz kalmadı
Aysel33 Palestinianbride biz daha 2 aylıgız evolvia kullAnıyoruz şimdi hipp doktor önermişti 3 gün kullandık ama 3 gün de gaz sancımız en üst seviyedeydi acile gittik sizin gaz sancınız ne zaman bitti
Palestinianbride Aysel33 Allah yardımcınız olsun biz ilk 3 ay gazı minimumda yaşadık....açıkcası ben mama tavsiyesinde bulunan doktorlara inanmıyorum biraz ticari tavsiyede bulunuyorlar çünkü her mama her bebeğe iyi gelmez ve bunuda doktor değil anneler biliyor...siz bebeğinizin sevdiği kilo alımının iyi olduğu kakasının düzenli olduğu kusturmayan ve gaz yapmayan mama hangisi ise onu verin.... Dr Browns biberon biogaia gaz damlası ve sma mama kullanıyorduk biz ilk 3 ayımızda normalde mesela sma gaz yapar derler ama bize yapmadı ben bu 3lü ile hiç sorun yaşamadım şükürler olsun gaz anlamında ama kakası yeşildi doktorların normal demesine rağmen kafama takmıştım hipp ile sarı kaka yapmaya başladı ama 6.aydan sonra 2 nolu mamaya geçince artık hipp bize hiç yaramadı gaz sancısından mahvolduk birde havaların sıcaklığına aldanmadan bebeğinizi üşütmeyin çorabı mutlaka olsun sıcakta olsa pijama vs giydirin çıplak kalmasın bacakları ve poposunu günde 3 5 dakika güneşlendirin ve her beslenmeden sonra mutlaka gazını çıkartın
Aysel33 Palestinianbride peki biogai nasıl kullandınız biberon bende onu kullanıyorum biogai var ama hergın kullanmıyorum duzenlı kullanayım o saman nasıl kullandınız
Palestinianbride Aysel33 biberon içine söylenildiği kadar damlatın ben saati saatine veriyordum hergün