Hnm-123 https://imgyukle.com/i/Rm3Tin Merhaba kızlar geçen markette wee baby bin bu emzigini gördüm fiyatı da uygundu 20 liraydı galiba aldım.ama acaba bunu alıp ta bebeği tuttan var mı diye sorayım dedim.suan hamile olduğum için bilmiyorum benimki alır mı. İlk oğlumda Philips awentin aldı o da çok pahalı olduğu için alıştırmak istemiyorum 😂😂 hep emzik kaybettiğimiz için
BeyzaN77 Hnm-123 ben bunu denemedim ama trendyolda kullananların yorumuna baktığımda çok sert bebek bunu nasıl tutcak vs yazmışlar 🤷🏻♀️
BuseBlt Hnm-123 bende bunlardan denemek istiyordum ama bulamadım bir türlü 😂 weebaby damaklısını tutuyor bizim birde markette başka bir bilinmedik marka bulmuştum ondan aldım onu da tuttu geçen gün avent alayım dedim aldım tutmadı 🤦
Aysegul2812 Benim de bebeğim 4 aylık bibs gibi sandım aldım o kadar sert ki etrafı vermek bile istemedim tutmadı zaten wee baby nin baby plus in kelebek emzikleri var onlar çok güzel gayet uygun
AC1512 Hnm-123 wee damaklı tuttu benim kızım başlarda tutmayınca bunu denedim tutmadi damaklı wee emiyor dünde emzik değiştirdim nuk damaklıyi tuttu damaklı her markayi tutuyor galiba😃
kuccukpremsesinannesi Hnm-123 bebegim 6 aylık olana kadar bibs kullanıyorduk. Onu 3haftada bir değiştiriyorduk baya maliyetli olmaya baslayinca değiştirmeye karar verdik. Bibsten sonra sadecebunu tuttu. Şimdi bununla devam ediyoruz.
Mommqueen Hnm-123 avent kullanıyoruz verir vermez tuttu benim kızım hiç turmamştı o kadar çok emzık denemiştimki oğlumda 10 aylık şuan 1 günlükken verdm direk aldı aventi çokta memnunum