Tazeanneg SeninAnnenBirMelektiYavrm kardeşlerim için beslenmistik biz toprak dökmek zorunda kaldık balkona aldığımız yer öyle demişti zor oluyor kokuyor
Liyosunannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm tavşan olmaz bence evde ya bahçeli olsa olurda, kokuyo bide tavşan 🥴
BurcuAykut34 SeninAnnenBirMelektiYavrm ben besledim Evimizin balkonunda 4 sene. Sonra oğlum doğunca kıskançlıktan öldü. Ama baya zahmetli. Bakması. Bakamıcaksanız eğer bnce hiç bulaşmayın 😊😊
Tweetyy SeninAnnenBirMelektiYavrm tavşanlar ev hayvani degil tamam cok sevimli çocuğunuzda istiyor ama hem koku hem kemirme olayi var tavşanın. Balkonunuzun boyunu bilmiyorum ama bence yazik olur hayvana. Kedi sahiplenseniz? 🤗
Liyosunannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm bilemedim bana çok oluru var gibi gelmedi ama siz bilirsiniz ☺️
SeninAnnenBirMelektiYavrm BurcuAykut34 kıskançlıktan mi öldü 😟 bakamazsam anneme veririm diye düşündüm bahçeli evi var
Pol34 SeninAnnenBirMelektiYavrm arkadaşımın vardı kablo duvar ne varsa kemiriyor valla. Duvarda oyuk açmıştı
BurcuAykut34 SeninAnnenBirMelektiYavrm evet maalesef. Bahçeli evlerde de sürekli kazınıp duruyorlar. Birde köpek sesi duyunca sağa sola kaçıyorlar korunma içgüdüsü olarak.
Deletedmom00881 SeninAnnenBirMelektiYavrm bekarken besledik ama pişman olduk, heryere çiş yapıyordu, tavşanlar aşırı çisli
Derinsmommm SeninAnnenBirMelektiYavrm hem koku yapıyor hem zahmetli hem de her yeri kemiriyor. Bence evde beslenmez.