Ebruli101 Gitti gidiyor sleepy külot bez 6 numara 80 tanesi 120 TL tanesi 1.5 TL ye geliyor kullananlar için 🤭 İndirim postunu aradım bulamadım ☺️
Boncuk_gozlum Ebruli101 ya bu külot bez her aldığımda sızdırıyor. Acaba küçük mü diyorum hayir değil ama her sabah üstü cisli uyaniyor yavrum. Gun icinde bile sızdığı oluyor 15 aylik
Ebruli101 Deletedmom0099 Evet ya 😂 külot bez baya rahatlık fiyatlarından dolayı almıyordm denk düşünce aldım hemen🤭
Ebruli101 Boncuk_gozlum canım biz sleepy kullanıyorduk epey uzun bir süre bez tamamen dolduğunda bile tasma yaşamadık ben baya memnundum daha ona devam ederdm de fiyat artışından almamıştım şimdi baktım en kötü bez bile 1.5 TL zaten pahalınin ucuzu 😂 zamanında 80 tanesini 65 TL ye aliyirdum şimdi 120 ye bulabildigime seviniyorum 🤷
Deletedmom0099 Ebruli101 yazın iyi oluyor ama kışın eşofmanını çıkarmaya çok üşeniyorum 😂 ben kasım ayında 1000 tane bez stoklamıştım indirim kovalamıyorum o yüzden zaten tuvalet eğitimine başlıycam inşallah 🙈
Ebruli101 Ftmvrs13 Canım valla diğer numaralarını bilmiyorum siteden arat istersen gördüğüm yerde direk 6 numarası paylaşılmıştı 🌸
Ebruli101 Deletedmom0099 ben cırtlı hiç sevmiyorum oldum olası ya eşofman çıkarmak falan bile zulüm gelmiyordu 😃 biz 34 aylık olduk ama hazır değil doktor 3 yaşıni birkaç ay geçince deneyin dedi stogumz da yok indirim gördükçe 😂
Deletedmom0099 Ebruli101 ilk defa cırtlı sevmeyen birini gördüm 😂 çocuğun hazır olması çok önemli, bende deniycem ama bakalım becerebilirsek 😂 75 kurustan stokladıgım bezler şuan 1,75 yani iyi ki stoklamışım diyorum 😂
Ebruli101 Deletedmom0099 ooo çok iyi yapmışsın valla stok bitene kadar bırakır İnşallah 👌 kız hareketli olunca çok zor oluyor ya sabıt durmuyor kayıyor altından cirti takıyorsn düzgün durmuyor falan külot bez öyle mi pijama giydirir gibi tak bacaklarından oldu bitti😃😃
Ebruli101 Ftmvrs13 normal bez de 5 kullanıyoruz bizde ama külot bezin kalıbı küçük o yüzden 6 olur size de ☺️