gokcekocyigit07 Tosiliko kaç aylık ? kızım 7 aylık, ateşi yoktu ama başında vardı, çok geçmeden 2 diş çıkardık 🤭
Melake Tosiliko nasıl anladınız? Oğlumun kfası cenemd deyince bende hissediyorum ateşini ölçüyorum normal ama bi kaç gündür inanılmaz huzursuz durmuyor hiç
ayseozcil Tosiliko benim kızımda 5 aylık kafasında ateş vardı bayramın ikinci günü 38 i geçiyordu doktora götürdük idrar yolu enf cıktı doktor dişlerine baktı yok diş dedi enfeksiyon çıktı ondanmış ateşi
Tosiliko Zlm sanırım diş olabilir Melake çenem değince sıcak ölçüyorum evet ateşi çıkıyor ve aşırı huzursuz
Melake gokcekocyigit07 benim oğlum 5. Ay bitiricek sadece kafası sıcak cok huzursuz eli devamlı ağzında salya desen evin heryerinde
Tosiliko gokcekocyigit07 9 aylık 4 dişimiz var yan kesici geliyor sanırım eti morarmış Çünkü eli sürekli ağzında huzursuz salya akıyor emmeyi reddediuor sürekli sağıyorum Melake
gokcekocyigit07 Melake diş geliyor 🤭🤭 ara sıra bir çay kaşığı calpol verebilirsin, bir de yeşil soğanın beyaz yerini ver eline kaşısın, çok faydalı 🤗
Melake gokcekocyigit07 gelicekse gelsin bittim valla hiç durmuyor götü yere gelmesin atak dedim ama dişmi acaba
gokcekocyigit07 Melake damakları sertleşti mi, kulaklarını çekmeye başladığı an geliyor demektir, bir de saç yoluyorlar 🤭 bir an da çıktığını görüyorsun merak etme