Patateskoftesi Annes ben 2 aylikti taktigimda salyasini kesti ve disinin ciktigini hic hissetmemistim . Bir sabah uyandim dis var 😂😂 bence ise yariyor ya hem nazar icin falan da takilmadi gerekiyor .
Ozlm007 Annes arkadaşım iki bebeğinde de kullandı kolyesini ne salyası oldu çocukların ne diş ağrısı ne ateş maşallah çok rahat atlattılar bende alıcam
BuseBlt Annes bizde de yaradı diye düşünüyorum. Kolye olarak aldım ama 6 aydan küçük olduğu için bileğine takın dediler ayak bileğine takıyorum ☺️
Annes Patateskoftesi Oğlumunda salyası akmaya dişlik aldık onu sevmedi sürekli eli ağzında eğer faydası varsa bende bian önce alıyım o zaman 🥰
Ayyvz Bende kullaniyorum salyayi aninda kesti Allahin izniyle. Dis cikarma doneminde ateş huzursuzluk illaki oluyor ona bi etkisi pek yok ama salyaya gercekten etkili. Instagramdan bi sayfadan almstim
Nnn1112 Annes bizde 2 aydan beri kullanıyoruz 9 aylık olduk 3 dişimiz çıktı maşallah hiç salyamız olmadı ateşte olmadı diş çıkarırken ama huzursuzluk huysuzluk ağrıyı azaltması vs gibi bir etkisi olmadı biz diş çıkarırken o mızıltılı hali hep oldu