Nurqul Günlük kaç uyku yapiosunuz benim oğlum 3 uyku yapiodu 2 gündür uyumak istemiyo zorla uyutuyorum acaba 2 uykuyami inmesi gerekiyor
Selma-aygun37 Nurqul 6 aylıktan beri 2 uykuya düşmüştü kızım şimdi 8.5 aylık tek uykuya düştü disardaysak ve geç uyuyacaksa bazen ikinci uykuyu yapıyor
yasacmalamalo Nurqul bizim de iki uyku artık zaten diş çıkıyor hram oldu iyice valla uykularımız cıksa da rahatlasak 😞💤
Esins 9 aydan 1 gün eksik kızım 7.ayından beri 2 uyku yapıyoruz günde bazen 1 bile oluyor dışarıda falan olunca
Oslem33 Nurqul günlük 3 uyku benim bebek 9 aylık ama bazen 2 uyku yaptıgı da oluyor huysuz diş cıkartıyor gece uyumuyor
Ball-kizimm birtatlianneee bizde 7-7 buçuk aylıktı 2 uykuya geçtiğimizde suan 8 aylıkama hala aglayarak uyuyor 😔
birtatlianneee Ball-kizimm 8. Ay atağı ve uyku gerilemesiymiş ama yaklaşık iki aydır bi düzelme olmadı dediğiniz gibi ağlayarak uykuya geçiyor
Ball-kizimm birtatlianneee ay zaten 4-5. Aydan beri uyutsamda 30-40 dk arası uyuyor cok nadir uykuya geri döndürebildigim günde 2 kere 30 dk yetmiyor sonra bütün gün mız mız nasıl düzeltebilirim bi yolunu bulamadım
Mommqueen Nurqul uzun süredir 2 uyku yapıyoruz 10 ay 10 günlük çok nadir uykysunu alamadıysa daha erken kalktysaa bazen 3 uyku yapıyor