yamac_291021 Bebegimin boynunun altı iki gündür bu şekilde isilik olmus diyor gören başına gelen varmı nasil gecirebilirim tavsiyesi olan varmı acaba?
Bebegimm1 yamac_291021 sık duş aldirin yazın benm bebegime olmustu gunde 2 3 kez bile duş aldirirdim duśtan sonrada sudocrem surdum tamamen gecti nemli birakmayin kuru kalmasi gerekli gun icinde yikayip kurulayin dedigimi deneyin iyi gelir
Sldmrt yamac_291021 boynunun altını sık sık ılık suyla silip sonra ıslak kalmayacak şekilde kurulayın. Bepanthol sürebilirsinz iyi gelir bir nwvi pişiğe de benziyor boynunun altı sanırım terlediği için çok oluyor
Linaa65 Gecmıs olsun canım kendı sütünden sur ıyı gelır benım de bebegım yüzünde sıvılce gıbı çıkıyor sonra sönüyor bıda oluyor
inci3545 Geçmiş olsun canım bu arada fular yada önlük bağlayabilir sin ıslak kalırsa geç iyileşir temiz ve kuru olması lazım diye biliyorum
yamac_291021 Bebegimm1 kremi sürünce nemli kalmış olmaz mı ama emilen bi krem değil çünkü sudocrem birde her duştan sonra mı sürüyim kremi
Bebegimm1 yamac_291021 hayir kalmiyor surukten sonra kuruyor ince tabaka halinde surun bi kaç sefer surun etkisini gosterir ben her gun duş aldirdigim için her gun suruyordum
yamac_291021 Sldmrt çok kalın da giydirmiyorum aslında geceleri üstüne kalın birşey örtüyorum ondan mı oluyor acaba