TugceRain Köpeğim 04.05.2021 tarihinde gölcük kavaklı sahili civarında kaybolmuştur. Tüyleri yeni kesilmiş, pomeranian cinsi, erkek köpek. 7 yaşında. Üzerinde turuncu tasması var. Lütfen bulan veya gören varsa bana ulaşabilir mi?
cankuzularim TugceRain ay benim 2 tane köpeğim var eşim arkadaşın dan getirmişti bu cinsten 2 günlüğüne bakmak için anam nasil şımarık arsızlwr😅 çişe çıkardık tasmadan kafasını sağa çevirdi sola çevirdi bi anda sıyrıldı allahim 2 tane çocuğum yanımda anam nasil koşuyor tilki gibi 😅😅😅 ales gel diyok gidiyor gören herkes peşine düştü trafiği durdurduk cocuklwr kosamiyor birileri tuttu resmen talas olarak seferber oldular sonunda tutmuştu kucağıma aldım dedim seni bir daha cikarirmiyim 😅😅 insallah sizin yaramaz da bulunur bi an evvel
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TugceRain Çok üzüldüm. İnşallah bulunur. Gebze meydan diye bir sayfa var oraya atsanız Instagram’da paylaşırlar. Kocarlini komple paylaşıyorlar belki gören duyan vardır.
AnnaKurt Üstte kalsın. Kavaklı sahilinde restoranlar var ya sıra sıra onların kamerasina bakabilirsiniz. Küçük yer hemen çıkar ortaya
TugceRain AnnaKurt dünden beri bulamıyoruz. Kafayı yicem. Her yere afiş astık. Kongre merkezinin orada görmüş çocuklar. Bir kişi de bpnin ordaki ana yolda görmüş. Sormadığım kimse kalmadı. Belki buradan gören olur.
TugceRain cankuzularim evet bu da aynı öyle. Hızını almadan koşuyor. Nereye gitti ne kadar uzaklaştı biri mi aldı götürdü bilmiyorum. 😔
cankuzularim TugceRain valla üzülerek söylüyorum ama onu biri bulduysa vermez çünkü bu cins köpekler pahali oldukları için onu bulan altın bulmuş gibi sevinmiştir malum ülkemizde vicdan merhamet te çok olmadığı için sahibini bulak derdine duseveklerini sanmiyorum
TugceRain cankuzularim evet ama 7 yaşında. Satsa kim alır. Dişi olsa hadi derim çocukları olur. Valla değerinden daha fazlasını veririm bulunsun yeterki.