Minikom33x Kızlar bebeğim 6 günlük oldu, sarılık testinde hafif sarılık çıktı, bol bol emzir dedi doktor 2 gün sonra tekrar kan vereceğiz, mama veriyimmi dedim 10 gün verme dedi, mama vermeden anne sütü ile geçer mi bu sarılık, değeri 14.9 çıktı kanda
Kirpikana Minikom33x benim sütüm hiç yoktu mamayla sarılık atlattık 2 hafta da 🙂 anne sütü daha sağlıklı tabii neden geçmesin
basaksahinx Minikom33x anne sütün geliyorsa geçer. Biraz yüksek çıkmış değer. Ama uyku hali olduğu İçin yedirmek zor oluyordur. Ben kaşıklı biberon iLe uyurken bile yavaş ağzına koyuyordum öyle öyle atlattık 2 3 saatte bir yemek şart
Halimea Minikom33x sütünüz varsa anne sütü verin. Biberon daha hızlı aktığı için biberona alışır olmasa kaşıklada verebilirsin cnm mamayı…
Mettt Minikom33x tabii geçer benim bebeğimde de vardı anne sütü ile düzeldi eğer emmiyor sa enjektör le ver canım ben öyle yaptım zaten yedikçe acıkacak insan stres oluyor ama geçiyor sen besle sütün varsa hiç mama verme
Minikom33x Mettt evet 2 gün sonra inşallah düşmüş olur 😓 gözlerinin beyazindan anladım ben zaten belliydi yüzü de sariydi, bide 2870 doğdu 37+0da, 6 günlük oldu 2650 ye düşmüş 😓
GokBerTUG Minikom33x bence emzirmeye devam edin ve sütünüze güvenin. Mesela bebeği emzirip yatağa koyduğunuz andan 2 saat sonrasına alarm kurup tekrar kaldırıp yedirebilirsiniz. Güzel emmesi için önce altını değiştirip iyice uyanmasını sağlayabilirsiniz. Gece uykusunda kendi uyanmadığı sürece 3-4 saate çıkabilirsiniz. Kendini toparlayan kadar bu şekilde devam edip daha sonrasında emzirme sürelerini uzatabilirsiniz. Aylara göre uyku süreleri yazıyor internette
basaksahinx Minikom33x günde 5 6 kez çiş yapması lazım. Aktif olarak 15 dk emmesi lazom. Edemeyebilir uyku haline geçtiği için. 5 dk emerdi benim ki. Uyurdu uyku da kaşık biberon iLe verirdim sabır gerektiriyor biliyorum ama 15 güne geçiyor♥️
Esraaakrky Minikom33x benim bebeğimde de 4 günlükken değer 12 çıkmıştı doktor mama önerdi sütüm az olduğu için. Mamaya başladık şükür değeri düşmeye başladı şimdi de sütüm yetmiyor acıkınca önce emziriyorum sonra mama takviyesi yapıyorum.
basaksahinx Minikom33x çocuk uyurken siz bol bol sağım yapın az emdiği için süt azalmasın aksine artsın.