Elele asbek sadece mukuslu kakaysa başka belirti yoksa belki de değildir. Önsüt çok aldığı zaman da oluyormuş burda bi ara bi arkadaş yazmıştı önden sağıyodum öyle emziriyodum geçmişti mukuslu kaka diye. Yine de tahlil yaptırın tabi ama tahlilde de çıkmıyor bizim çıkmadı ama süt alerjisi var yüzünde egzama vardı diyetle alerjik mamayla geçti
Pretttmom Kuby bizde mukus lu ama topak değil yani yapış yapış sünüyor afedersiniz götürdük herhangi bir enfeksiyona rastlanmadı alerji de demediler yanı bilemedim
Doruk12 Pretttmom kan görülmüyorsa alerji demiyorlar genelde genzi falan akıyo olabilir mi öyle Bi durum da olabiliyormuş 🤔 Bi de çok sık yapıyor mu
asbek Pretttmom bizimki de anı o şekilde sümükümsü gibi ben hastanede çalışıyorum dün allerji bölümüne götürdüm kan alındı sonucunu bekliyorum sadece mukuslu kaka da alerji belirtisi olabilirmiş 3.5 aylığız
Kuby Pretttmom Pretttmom bizde de öyleydi çoklu besin alerjisi çıktı. Normal çocuk doktoru pek bilmiyor o yüzden pediatrik gastroenteroloji veya alerji doktoruna gitmek lazım
Kuby Pretttmom bizde de öyleydi çoklu besin alerjisi çıktı. Normal çocuk doktoru pek bilmiyor o yüzden pediatrik gastroenteroloji veya alerji doktoruna gitmek lazım
Karakuzu asbek neye karşı bilmiyorum maalesef sıkı diyetteyim et ve süt ürünleri yumurta falan tüketmiyorum ama ona rağmen düzelmedi 😔
Denizimmm Karakuzu sıkı diyet yapmamanızı öneririm. İzmir’de meşhur bir alerji profesörüne gidiyorum. Sıkı diyet bebeğin bağırsaklarını daha da hassaslaştırıyor dedi.
Karakuzu Denizimmm bende bugün diyeti bozuyorum çünkü işe yaramadı ve sütüm azaldı geçen hafta sağdığımda 150 cc çıkan süt dün 5 damla çıktı ve mama verdim bugünde mama vericem doktorunuz kim acaba ben de haftaya izmire gidiyim diyorum
Denizimmm Karakuzu Prof. Nevin Uzuner. Çok tatlı bir bayan ve ilgileniyor. Bana sadece süt ürünlerini yasakladı. Kuzu eti, balık, yumurta, kuruyemiş herşeyi yiyorum ve sütüm de eskisine göre çoğaldı. Bebeğin de kakası düzelmeye başladı.
Can_deniz Elele Elele hangi alerjik mamaya geçtiniz? Bi de bebeğiniz kaç aylık kolay kabul etti mi mamayı?