Sarahh Merhabalar. Az önce internette böyle bişey okudum 2ci çocuklar daha sakin oluyorlarmış ,sizce doğrumu ?yada sizde öylemi?. 2ci bebem olucak inşAllah korkuyorum endişe ediyorum bunu okuduğumda biraz hafifledim açıkçası😁
Divayorgun Sarahh kaynanamla annemde öyle diyor. Ama onların ikinciler kız. Yani sanırım kız bebeler daha uslu sakin
-Cedric Valla 2 nci çocuğum yok ama oğlum tam bir afacan Bende bu şans varken 2nci çocukta öyle olur. O yüzden 2 yi istemiyorum Allah isteyene versin
Mihriballimm İkinci bebeğimi doğurdum ilkim 5 yaşında aşırı hareketli bu bebeğim daha 35 günlük 😀 ama kızımın bebekligine nazaran daha iyi sanki yada ben unutmuşum
iremceren Sarahh ahahah acaba ilkinde yaşadıklarmızı unuttğmz için bi nevi teselli şeklimz mi bu bende 2.yi bekliyorm bakalm nasıl olck
Ayaz2016Alya2022 Sarahh valla tamamen sans meselesi benim ilk kolikti korkudan 5 yıl getirmedim suan 2 numaram 3 aylık oda ağlıyor gazlı kolık degıl ama Oda huzursuz
Sarahh Ayaz2016Alya2022 Allah sabır versin 🥲 sezeryan mi oldunuz? Sezeryanla doğan bebeklerin çoğusu kolik oluyormuş