Aselnghnn Merhaba anneler kızım bir aylik bugun atesi 37oldu burnu dolu burnunda hiriltilar basladi yeni dogan bebeklerde ne yapilir oylermisiniz
Kubra3525 Aselnghnn aspiratör varmı burnunu serum fizyolojikle temizleyip çekin rahatlar ateşi şuan için yok
Ece__ Aselnghnn burnunu serum fizyolojik kullanıp burun aspiratörü ile temizleyebilirsiniz. 37 derece yüksek ateş olarak sayılmıyor
Deletedmom_33 Aselnghnn Ilık duş aldırıp burnunu temizleyip tekrar serumla temizleyip aspire edebilirsiniz. Hem rahatlar hem burnu açılır. 37.5 dan sonrası ateş sayiliyor. Eğer sıcak ve kat kat giydirdiyseniz üstünü de çıkarabilirsiniz bir kat
Aselnghnn Kubra3525 burnunu temizlemye calistm serum fizyolojikle sabh cok hafif acildi yine hirilti geliyor ama atesi yeni cikti 37ye dort sagttr ciglik cigliga uyumuyrdu yeni uyudu
Aselnghnn Snowglobe sabh 36di ates normldi simdi yeni baktim 37oldu 37.5olunxami hastnye gturmm gerek ewde yapabilcegm biseyler varmi acaba
Kubra3525 Aselnghnn canım bi kaç açabilirsn doldukça aç ki rahatlasın calpol verebilirsn bide yenidogan bebege başka bişey yapılmıyo malesef bebegm corona olmuştu sık sık aspire ettim ve calpol vermiştim 37.5 ateşe
Aselnghnn Kubra3525 sizede cok gecms olsun 37gornce atesi biraz korktum sabhtan bri ciglik cigligada kalinca telas ettim teskurler
Aselnghnn Deletedmom_33 uzerinde bqttaniye vardi aldim onu müslin ortüm ince tulum var sadecd uzernde ellerini ayakklarini acmam gerekirmi acaba ates olmasin doe Deletedmom_33
Kubra3525 Aselnghnn yazık canım benim çok geçmiş olsun kilosuna göre calpol verin bence rahatlasın duşta aldırablrsnz
DoraKizimm Aselnghnn Ateşi yükselirse zıbınla bırakıp ayağına çorap giydir. Eklem yerlerine ılık su sürebilirsin. 38e dayanırsa calpol ver
Deletedmom_33 Aselnghnn ateş ölçerle takip edin bence boşa elini ayağını açmayın zaten tulum ve müslin ortmussunuz