serifealadag Merhaba güzel anneler. 42 günlük bir kızım var. Acaba ne yiyip ne yememem gerekiyor. Hangi ürünler gaz yapıyor. Hangi ürünler sütü artırıyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? ☺️
Defne1722 serifealadag tebrik ederim öncelikle ❤️Süt yapan yiyecekler tahin süt su hurma çok güzel süt yapıyor gaz ise biraz karışık bi konu size gaz yapan yiyecek çocuğada genel olarak gaz yapıyor biraz deneme yanılmaya dayanıyor yani ama bakliyatlar pırasa lahana portakal gibi yiyecekler genel olarak gaz oluşturuyor yendiğiniz yemeklere kimyon katarsanız büyük oranda gaz probleminin önüne geçersiniz bilginiz olsun
Saudade Defne1722 mercimek çorbası pırasa nohut yememen gerekiyor. Portakal suyuda var. Süt için dereotu hurma incirli süt efsane süt yapıyor
dlsclk Kimisi kuru fasülye bile yiyor gaz olmuyor benim gibiler meyve suyu içmeye ekmek yemeye korkar oluyor 😁 öyle gazlıydı ki en çok su süt yapıyor bence ve sık sık beslenmek geceleri bile ağzıma bişey atardım
dlsclk Irem_efe hıh ne önemlisi bence bu kendinizi sıcak tutmalısınız ben 1 ay çorapla uyudum 😁 tam kış bebeğiydi üstünde hep yelek olsun