Zeynebinannesiii Kızlar 16 aylık kızıma ıspanak veriyorum ama bu ıspanağı bir kere pişirin falan diyorlar şimdi ben pişirdigim gibi verdim ılk defa ısıtıcam bir kez daha ısıtıp versem sorum olur mu bu konu da bilginiz varmı acaba ?
Birceninannesi Zeynebinannesiii evet ısıtıldığında veya uzun süre bekletildiğinde içerisindeki nitrat nitrite dönüştüğü için besin zehirlenmelerine sebebiyet verebiliyomuş. Bu çok sık rastlanan bi durum değil ama yine de risk almamak lazım. Ben taze taze yapıp yediriyorum, yemezse ya ben yiyorum ya da çöp oluyo malesef😕
Mbebeh Birceninannesi Aaaa ilk defa duyuyorum 🤦 Bebeğime hiç vermem kalan birşeyi ama biz ailecek ısıtıp yeriz kalan yemekleri 🙁
Zeynebinannesiii Birceninannesi bende çöpe attım yedirmemeye karar verdim canım teşekkür ediyorum em sağlıklısı taze vermek 🥰
Zeynebinannesiii Mbebeh bende kalan bir yemeği vermem fakat bu ıspanağı bebeğime özel yaptım kendimize yapmadım ve dün yaptım sonra azıcık yedi , dolaba koydum Bugünde ısıtıp versem mi diye düşündüm ama vermeyeceğim 🥰