Neslihanbew Merhaba kızlar 9 aylık göz rengi şuan böyle sizce ne renge döner güneşte bildiğiniz yeşil gözüküyor evde bu renk :) https://imgyukle.com/i/RmHea1
Haydinn Neslihanbew ay maşallah cok güzeller yeşil olcak bence de 🥰 Çimen çimen bakıp can yakmazzz inşallah ilerde 😂😂
Milena11 Neslihanbew bizimde bunun 1 ton açığı fotoğraflarda siyah çıkıyır anlamadığım bi şekilde hareleri falan çok belli göz doktorumuz kahveye dönmez dedi
Merviskooo Neslihanbew kahveye dönmez ama çok renkli de kalmaz 😂 yine bu karışım ela şeklinde olur maşallah sübhanallah
Neslihanbew Hypatia1 bana da Ela gibi geliyor resimdekinden bir tık daha açık normalde resimde böyle çıkıylr
Neslihanbew Milena11 çok anlamıyorum ben ama Ela olur kahveye dönmezse gibi geliyor bakalım sağlıklı olsun da
Elfvli Neslihanbew benim kızımın gözleri de böyle. Hatta sizden bir tık açık bile olabilir. 3 aylik olacak dua ediyorum değişmesin diye 🥰
ogretmenanne34 Neslihanbew Birçok kimse ela demiş. Benim gözlerim ela. Ela göz açık oluyor. Bu oldukça koyu görünüyor. Kahverengiye dönme ihtimali yüksek