Kuzeymiram Havuc , kabak , avokado, patates , bal kabagı , bunlari tattı başka ne tattırabilirim arkadaslar
Meltemingo Kuzeymiram bizde 7 ayligiz patates havuc kabak balkabagi tatti iki gundurde kapya biber tattiriyorum alerji ckmazsa salca yapip dolaba koycam bundan sonra taze fasulye bezelye brokoli yumurta ve meyvelere baslıcam
Aliaslan1 Kuzeymiram burda ay ay yazmış bakabilirsiniz bana çok faydası oldu. Yulaf deneyebilirsiniz denemediyseniz
Meltemingo Kuzeymiram canım balkonaa gerek yokki ben yemeklerine lezzet verdin diye yapicam tarifi yazayım sana
Meltemingo Kuzeymiram 6 adet kapya kırmızı biber 🌶 üzerini gecicek kadar su.. biberleri yıkayıp ikiye ayırıp çekirdeklerini temizliyosun uzerini gecicek kadar su koyup pisiriyosun pistikten sonra kabuklarını soyuyosun Robottan veya blenderdan geciriyosun Tekrar ocakta 30 dk daha pisiriyosun Soguyunca suzup buzdolabi posetine koyup 2 ay saklayabliyosun Buzluk posetleri var onlar daha kullanisli resminide ekliyeyim posetin bu posetlere ilik suyu tavuk suyu yapipta koyabiliyorsun canım https://www.hizliresim.com/eyax4g3
Aliaslan1 Meltemingo burda ay ay yazmış bana çok yardımı oluyor bakın isterseniz. Yulaf gibi tahılları deneyebilirsiniz