Febrarss Bebeğimi kalça usg götüreceğim 5 tane şehir hastanesinde tüm randevular dolu özele gitmeye karar verdim onlar da ücreti söylemiyorlar valla kafayı yicem İstanbul Avrupa da uygun kalça usg çeken özel hastane var mı biliyorsanız söyler misiniz lütfen
Fasulye12 Febrarss belli bölümlerin randevu saati varmış ; kimi 16.00 da açılıyor kimi 17.00 da ama hangi bölüm hangi saat bilgim yok
cicek061 Febrarss avrupada değilde kartal lütfü kırdar hastanesinde aynı gün cektirmistim bi arayın isterseniz
EndlessLove_ Febrarss biz 1 sene önce 80 tl ye çektirmiştir hastanenin adı yaman tıp merkeziydi sanırım nejat önal hocaya gittik. Diğerleride çok pahalı istedi bizde devlet hastanesine randevu bulamadık sizin gibi gerçi ben hala bulamıyorum kendim için buranın sistemi rezil yani 😒😏 ama yamanda daha hesaplı oluyo diğerlerine göre 300 TL ye bakanda 80 TL ye bakanda aynı ultrasonu çekiyor. Zam ne kadar geldi bilmiyorum bi arayın sorun isterseniz. Yaman tıp merkezi güneşlide
Arel22 Nisa hastanesinde 300 TL idi canım 1 Ay önce ama herşeye geldiği gibi ona da zam geldi mi bilmiyorum. 2 dakikalık iş ama dünyanın parası keşke devlette sora bulabilsek. Bende hiç bulamıyorum