Selenay Dnzvl geçen gün burda biri paylaşöıştı kurudut kaynatıp içiliyomuş posasınıda yiceksin bana yaptı bayagı süt 1 bardak suya 2 yemek kaşıgı kurudutu 10 dk kaynatıp içiyosun 2 3 günde sonuç veriyo doluyo göğüslerin
Gulsum0861 Dnzvl bende forumda okudum dün akşam denedim onun tarifini vereyim herkes işe yaradığını söylüyor. 5 yemek kaşığı kuru dut 2 buçuk su bardağı su bunları kaynatıyorsun daha sonra içiyorsun tadı biraz kötü ama yapıcak bişey yok 🙈 sende bi dene istersen canım
Btl25 Dnzvl cnm bende bestlak bitkisel damala kullanıyorum gece yatmadan 20 daml içiyorum göğüslerime iyi süt doluyo iki şişe bitirdim hatta baya faydasını gördüm
Dnzvl Btl25 kullanıyorum bestlak birde mamsel still tea Ama Ben biraz birsel çözüm varmıdır diye düşündüm.
Aysaras Kızlar dün akşam bende kurukayısı hurma kuruüzüm kurudut karanfil tarçın hepsini kaynattım kendime hoşaf yaptım bakalım faydasını görürsem haber veriyim deniyin sizde buarada tadıda cok güzel oldu sanli aşure yermişsin gibi bi tat bırakıyor.