salakmisincemilee Kilo verenler nasıl verdiniz bu kiloları acil yardım kendimi durduramıyorum. Leslie yapıp faydasını gören var mı ramazan da bitti diyete spora başlayan anneler beraber çözsek mi bu işi 🤗🤗🤗
aybikreis salakmisincemilee Ben de acil zayıflaması gerekenlerdenim. Bayramda nasılsından sonrası çok kilo almışsınla devam etti. Bir de başka birini anlatırken senden bile şişman dediler. Nasıl ağrıma gitti nasıl üzgünüm 😃😃😃
Saripapatyaannesi34 salakmisincemilee 108 kiloydum ameliyat ile 69a düştüm tüp mide ameliyatı bir mucize çok fazla kilolu bayanlara tek tavsiyemdir kayınvalidem eşim arkadaşım hepsi oldu herkes çok memnun tabi az kilonuz varsa diyet 😊
Tiredmother salakmisincemilee siz yine iyisiniz ya ben ben 95 kiloyla doğuma gittim 11 ay 15 günlük kızım 77 kiloda bi takıldım kaldım geçen ay diyete başladım 4 kilo verebildim 1 ayda ama benim tek sıkıntım basenlerim göbeğim falan yok aşırı basenli biriyim 🤦🏻♀️
salakmisincemilee aybikreis hiç sorma ya hadsizler ben de istiyorum ama bebekle zor emzirirken bi de sürekli acıkıyorum tatlıya çok düştüm 😥😥
Minnakordek aybikreis hahhaaa 😂😂😂 çocuk doğdum deyince eee bizde doğduk diyorlar birde ben cemkirdim hepsine
salakmisincemilee Kumsal_veannesl senin yine az canım ben 82 yle doğuma gittim en son 68 oldum şu an yine 74 e dayandı boyumda kısa nasıl olacak bilmiyorum
Kumsal_veannesl salakmisincemilee benimde boyum kisa 1.56 vermek istiyorum daha fazla neyseki çabuk zayiflayan bir yapım var 1 ay diyete girsem veririm inşallah
Senem1234 _prensesannesiyim ben cok memnunum diyetisyenimden. İnstagrama dytumranural yazabilirsiniz. Banada bu forumdan biri tavsiye etmişti. İyiki tanışmışım diyorum.
Tiredmother sevgii_123 yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama evde spor yapmam gerekiyor 1 gün yaparsam sonrası kalıyor 🤦🏻♀️