edep_ya_hu_edep1 1 ay önce sağlık ocağına gittiğim de doktor artık damlayı 3 damlayan 5 e çıkarabilirsiniz dedi 5 damla veriyordum artık. Şimdi başka bir doktor da yine 3 damla verin dedi kızım 11 aylık siz kaç damla veriyorsunuz
Yigitsvlm edep_ya_hu_edep1 pedia d vitamini kaç aylıksa ona göre veriyorum 3 aylık 3 damla 4 aylık 4 damla gibi
Mbebeh Yigitsvlm Çocuk sizin çocuğunuz birşey olsa siz üzülürsünüz benim haberim bile olmaz bn sadece İNSAN gibi uyarmak istedim. Ama sanırım sizin psikolojiniz bozuk bnce sizde bı doktora görünün 😂
Zeyno111 edep_ya_hu_edep1 Ocean kullanıyorum başından beri 2 yaşına kadar 1 fıs sıkıyorum içindeki aparatla 2 yaşından sonra 2 fıs dendi
-melistosdogdu edep_ya_hu_edep1 ben ocean kullanıyorum 2 damla şuan 4 aylık bazen 3 damlada oluyor kaciyor arada
Aliaslan1 edep_ya_hu_edep1 1 yaşına kadar 400ıu olandan 3 dml 1 yaşından sonra 600ıu olandan 3 dml verilir bu sabittir kiloya göre değişmez sağlık bakanlığı yönergesi böyledir. Kan değeri vs düşükse belki o yüzden arttırmış olabilir bilmiyorum
Yigitsvlm Mbebeh şimdide pediatriden psikoloji bölümüne mi geçtin benim psikolog dr olduğumu bilmeden işine bak canım haydi