Rabiauy Benim kızım 51 günlük 90 cc içiyor 3 4 saatte bir acaba az mı? Sizin çocuklar kaç günlük ve kaç cc içiyor acaba
Caglaa Rabiauy yok az degil 2 aydan sonra bakarsn eger doymazsa 120 verirsin. Yani bebeginin icmesine bağlı cnm. Bnmki 40 günden sonra 120 icmeye başlamıştı. Suanda 7 ay 2 günlük sabah ve akşam olmak üzere 2 kere mama içiyor 210 ml iciyor oda bazen 180
Busra38 Rabiauy bence nekadar icmek istiyorsa ver rahatsiz olmadigi sure tabiki sonra gorursun heb nkdr ictigini ona gore hazirlarsin. Cunku bence; her bebek farkli oldugundan her bebek farkli icer
Busra38 Rabiauy bence nekadar icmek istiyorsa ver rahatsiz olmadigi sure tabiki sonra gorursun heb nkdr ictigini ona gore hazirlarsin. Cunku bence; her bebek farkli oldugundan her bebek farkli icer
Zanya Ahsen123 benim kızım pek iştahı yok maalesef ek gıda çok deniyorum ama en fazla 3 tatlı kaşığı yiyor günde bu kadar yiyor kızım kilosu 8.5 kg 9 aylık oldu
Rabiauy Melikeakiner Doğduğundan beri bebelac gold kullanıyoruz tabi bnmki prematüre doğdu 1.5 ay önce ilk nenetal olanı sonra nutrikonfor 1 serisini kullanıyoruz
Busrasare Rabiauy bende 40 günlükten beri 90 cc veriyorum acıkmasına bağlı saatler, ama bazen doymadığı da ağladığında ek yapıyorum
Rabiauy Busrasare bizimde öyle bazen çok yiyor bazen çabuk uyanıp tekrar istiyor bazen 90 cc içiyor bazen 4 saat uyuyor hatta 4 saati geçiyor bile bende onu bekliyorum kendi acıkınca istiyor zaten 2 aylık oldu