Busemehmetbora Hanımlar Selam , bebegım 6 aylık ve yavas yavas oto koltugu arayıslarına basladım memnun oldugunuz markaları gerekcelerıyle bırlıkte yazar mısınız❤️
-Ozo1 Busemehmetbora biz Kraft spin singal aldık. 360 derece dönüyor. Yatış pozisyonu ve oturma pozisyonu güzel ideal. Başka markalar da baktık biraz daha makul fiyatlı baktık ama yatış pozisyonları çok kötüydü. Oğlum hiç rahat edemedi denedik ama kraft çok daha rahattı. Oğlumun halinden belliydi. Severek kullanıyoruz şuan da alırken yatış oturma pozisyonlarına ve isofixli olması ideal bence
Oldugugibibiri Busemehmetbora britax Römer Dualfix I-size 👍🏻 adac puanı + Güvenlik Bebeğin konforu 360 dönebildiği için ebeveyn konforu
Masal_1 Busemehmetbora çok araştırdım çok baktım karar verememiştim. En son casual goldfix ve joie every stage arasında gidip geldik. En son e bebeğe gidip iki ürünü karşılaştırınca joie de karar verdik. 2 haftadır hergün kullanıyoruz bebeğim yatağından daha rahat oto koltuğunda uyuyor. Bakın isterseniz
mermik Oldugugibibiri aynısını kullanıyoruz. Cok iyi. Tek eksik yani belki biraz daha yüksek olabilirdi cocuk dışarıyı görsün diye. Ama 2 yasinda ve dogdugu günden beri kullanıyoruz cok cok iyi.