isabel İkisini de deneyimlenen annelerden yorum bekliyorum. Daha önce birkaç konuya mesaj olarak attım fakat tekrar kafam karıştı 🙈 Kokopatik tabanı çok mu ince? Dışarıda parkta vs kullanıldığında yıpranır,taş filan batar mı ayağına? Vicco bildiğin ayakkabı gibi duruyor. Onun da tabanı çok sert mi 😂tabanı bükülebiliyor mu?
Sarisin isabel keşke cevap veren olsaymış 🤷♀️ ben vicco aldım ama ağır gibi geldi bana emin değilim çok sert. Kokopatikte aldım çok rahat ayağında hiç yok sanki ama ayağı acır mı konusunda ben de endişeliyim sahilde yürüyüş yaparken kullanır diye düşünerek aldım ama daha denemedik bakalım
Gldnkrm isabel kokopatik dışarda giymek için uygun değil bence, çok ince tabanı. Hem ayağına bir şey batabilir hem de ayak yapısını bozabilir sürekli onunla yürümek ayağını destekleyecek hafif bir ayakkabı tercih et bence. Kemal Tanca’nın kids serisine bakabilirsin.
isabel Sarisin evet cevap gelmeyince ben Kokopatik aldım. Şimdilik gayet memnunuz. Düz zeminlerde yürütüyoruz zaten. Kışa doğru bi ayakkabı düşünüyorum
Balannesi Vera24 Vicconun kalıpları baya büyük. Normalde oğlum 22-23 giyiyor vicco 21 biraz bol😑 Modelleri çok farklılık gösteriyor ayağına denemeden almamanızı öneririm
isabel Gldnkrm Kokopatik aldım geçen ay.🤗 Gayet kullanışlı geldi bana. Bebeği zaten dışarıda düz zemin harici bir yerde yürütmüyoruz şimdilik. Havalar soğumaya başlayınca o seriye bi göz atayım ama. Teşekkür ederim 🌺
Sarisin isabel ben de aldım dün akşam denedi çok rahat etti gerçekten düşmesi bile azaldı meğer ayakkabıdan düşüp duruyormuş 😊
Sarisin Esin4006 kokopatikte tek bi model var patik zaten o da dış mekan için pek uygun değil ama ben sahilde falan giydirdim