Meriyyy Kızlar aile hekimi kan damlası verdi ama damladan sonra damaklarını sil dedi duydugum kadarıyla dişlerin çürümesine sebep oluyormuş sizler verdiniz mi kan damlasını nasıl bir yol izlediniz bir de değerlerine falan bakılmadan vermek ne kadar doğru acaba
Snowglobe Meriyyy demir ilacı mı. 4. Aydan sonra kullanılması gereken Bi ilaç. 9 ve 12 aylıkken yapılan tahliller sonucu devam edilip edilmeyeceği belli olıyo
Moonlightttt Meriyyy onun tadı çok ama çok kötü. İshal kabız gibi yan etkisi var. Ferrum yazdırdım, onu da SSK karşılıyor şu anda memnunum. Tadı keçiboynuzu pekmezi gibi seviyor, ishal kabız yapmadı. Ama dişleri çıktığında ocean almayı düşünüyorum
ismihan87 Meriyyy asla aile hekimin verdiğini kullanmadım tadı iğrenç ötesi. Bestiron damla kullaniyorum içeriği çok temiz ve şeker yok yani dişi curutecek bir madde yok
Snowglobe Meriyyy bizim ki ferrum ve microfer. Ve kızımda çok fazla demir eksikliği var ve 2 ayrı demir ilacı kullanıyor malesef. Yani o kadar önemli düşünün eksik olduğu için 2 tane kullanıyo şuan
Aselkusum16 Meriyyy ben sağlık ocağının verdiğini kullanmadım içeriği çok kötü evet çocuklar onu kullanırsa herşey olabilir el kadar bebeklere içeriği bu kadar kötü zararlı olan bir markayı nasıl devlet verebiliyor açıkcası şaşkınım . Ben dışarıdan alıyorum sidefer .. sağlık ocağında verilen d vitamininide kullanmıyorum aynı şekilde içeriği berbat onuda dışardan kendim alıyorum
Linlin1511 ferrum verdiler muhtemelen. ferrum boyuyor damakları falan. bizde kabızlık yapmıştı değiştirdik onu
Berilsmom13 Meriyyy vizede vegaferon verdiler araştırdım dişlerde lekelenme yapıyomuş bide hemen kabızlık yaptı direk attım çöpe sidefer kullanıyoruz memnunum hiçbi yan etkisi yok severek içiyor kızım
Meyraa-789 Meriyyy banada aynisini verdi şuan bebegim 4 gun sonra 5 aylik olucak sadece ilk gün verdjm kustu onu geri daha hic bisey vermedim 5 aylik rutin kontrolunde doktora soylicem onun onerdigini kullanicam çünkü bu ilaci kimse onermiyor birde saglikli bisey olsa bedava vermezler diye düşünüyorum d vitaminide kullanmadm ocean kullaniyorum
Zeyzeyno Meriyyy kan damlasını sağlık ocağının verdiğini kullanma dedi doktorumuz BESTİRON verdi onu kullanıyoruz