Esiladuru Icot kesinlikle kiz kalesini gecin tisan adası mesela cok guzel diger yerler cok kalabalik oluyor
Ozge_AyazEfee Janss bütüüüüün kalbimle diliyorum, herhangi bir erteleme olmaksızın, o güzel çekirdek ailenle birlikte güzel bir tatil geçirmeni 😘 üçünüz de hakediyorsunuz 🌹
Hnfth Icot canm ben adanada oturuyorum bizde aparatta kaldık denize yakın kumlu sahili ve denizi güzel çok şükür hastada olmadık kızkalesine yakın ama Kızkalesi değil akkum olarak geçiyor Yalçın aparttı kaldığımız yer
Icot Hnfth orayı da inceleyeyim teşekkür ederim ☺️Tüm önerileri akşam eşimle bir güzel değerlendirelim bakalım 🤗💕
ElisaArya @Ozge_AyazEfee evet hemen yanında ama plajı Yok yüzme bilmiyorsan sıkıntı çocukta varsa kumlu plajı Yok yani otel ve direk Deniz derin yani
Ozge_AyazEfee ElisaArya bunu söylediğinşz çok iyi oldu 👍 yine ayaş ta ama sahili olan bir otel daha iyi olur tabi
Ipekk Janss 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Geçtiğimiz hafta kuzenim otelde hikaye atmıştı. Aklıma geldi sordum gayet güzel olduğunu söyledi. Umarım memnun kalırsınız sizde🥳
Dimplesbaby Eşim oralın bence Ayaş kızkalesi yada biraz daha gidip Taşucu olabilir susanoğlu sevmedim pis ve çok kalabalık para ile girilen plajlar daha iyi
ElisaArya Altınorfoz Mersinin en iyi otellerinden çok güzel oradaki otellere göre biraz pahalı ama değer memnun kalırsınız bence
ElisaArya Evet insan bir yıl tatil hayali kuruyor sonra hayal kırıklığı olmasın güzel bir yer olsun istiyor biz giriş yapmıştık oraya 10 dk sonra geri çıktık ben zaten bibuçuk metre biriyim😂😂 girmeye cesaret edemedim yüzme bildiğim halde çocukta yoktu o zmn