cigdemkrkmz Bir aylık bebeğim bazen memede kıpır kıpır ediyo ağlar gibi ses çıkarıyor ağzında ki ucu emmiyor hala aranıyor ama ağzında yani 😅 niye böyle yapıyor
gulsum_ cigdemkrkmz off aynı şeyi yaşıyorum 2 saatte bir emzirdigimde bunu yapmıyor birde meme değişikliği yapın o an ağladığında ben öyle yapıyorum bakıyorum onda da ağlıyor bırakıyorum
Papatya2636 cigdemkrkmz şuanki dururumum mememde vıkılıyor meme ucum ağzında olmasına rağmen çekmiyor kafasını bi sağ bi sola atıyor sanki tutamamış gibi çok moralim bozuluyor strese giriyo
cigdemkrkmz Ozlem2904 olabilir ya bende sütüm mü gelmez ki diye tereddütte kalıyorum mama yapınca da lıkır lıkır içiyo hepsini sanki emmemiş gibi gcık oluyorum 😅 aç bırakıyoruz çünkü 🤦🏼♀️
cigdemkrkmz Jelibonsmom akşamları süt akışı azalırmış evet ama daha yağlı süt gelirmiş emdikçe artarmış sütümüz ama insan dayanamıyor gerçekten bende mama yapıyorum gece bi ya da iki defa
Jelibonsmom cigdemkrkmz evet aynen öyle çok gelince de istemiyor az gelince de, yani ben o kıvamı nasıl ayarlim sana bre bebek 👶🏻
cigdemkrkmz Papatya2636 ay evet evet ahahaha o kadar gıcık olluyotum ki ağzındaki şeyi arıyor ama çokta komik oluyorlar 😂 bende sütüm mü gelmez ki diye strese girmiştim de daha birçok nedeni olabiliyor direk kendimizde hata aramayalım 🥰
cigdemkrkmz Jelibonsmom öyle de böyle de emzircez zamanla terbiye oluyormuş süt öyle diyolar ne kadar doğruysa 😅
cigdemkrkmz tmrskbr evet öyle büyük ihtimalle mızıklayınca direk kaldırıyorum biraz sakinliyor hem gaz çıkarıyor öyle devam ediyorum işe yarıyor gibi cidden
Pamuguum cigdemkrkmz bizimde aynı aşırı sinir oluyorum üzülüyorum em işte yok aranıyor aliyor ağlayıp bırakıyor bidaha aranıyor bunu çok sık yapmaya başladı