Kızlar merhaba. 11,5 aylık bir bebeğim var ve hayatım boyunca adetlerim hep düzenliydi, doğum yaptıktan sonra ki ay da aynı şekilde düzenli adet olmaya başladım ta ki bu zamanlara kadar. En son mayısın 28 in de adet oldum haziranın 2 sinde temizlendim. beklenen adetim haziran 28-30 falandı ancak olmadım. Şüpheli ilişkim olmadığı için strestendir diye düşündüm ve bekledim, ancak temmuz 8 de mr girmem gerekti ve içimde kalmasın diye evde gebelik testi yaptım net şekilde tek çizgiyi gördüm, onunla da tatmin olamadım kan verdim onda da negatifti içim rahat etti, doktordan adet söktürücü istedim verdi ama tatile gideceğimi söyleyince kanaman durmaz alma dedi, temmuz 13 de tatile çıktım ha oldum ha olucam derken bugün dönüşüm var ve hala regl olmadım. Neredeyse 2. reglim geldi ve artık gerçekten gerilmeye başladım. Başına böyle bir şey gelip hamile olduğunu öğrenen var mı? geç döllenme olmuş olsaydı kanda azda olsa bir hcg artışı olur muydu? kan testim negatif olduğu için kendimi rahat rahat telkin edebilmeli miyim yoksa yine de hamilelik durumu kafamı kurcalamalı mı? bilgisi olan yada başına gelen birileri varsa eğer beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻