Cihanbahar busrannur1905 benimde öyleydi saat başı kaldır emzir tek çözümü anne sütü benim ki 4. Gün farkettim 7. Gün geçti
Bktece busrannur1905 benim oğlum da olmuştu saat başı ya da iki saati gecmicek şekilde sürekli emzir anne sütü geçiriyo.
CevriyeSarac busrannur1905 Hiç korkma panikte yapma canım beslenme sıklığını arttır mutlaka. Uyku yapar çok karnı tokta uyuyor diye düşünme burnuyla kulağıyla vs oyna uyandır tekrar besle. Geçiyor Allahın izniyle ❣
Deletedmom_71 busrannur1905 bende 37 haftalik dogum yaptım uzayan sarılık yaşadım sana tavsiyem emzir bolca uyanmıyor deme kaldır emsin. Emmiyor diye düşünüyorsan da sağ sütünü oyle vermeye calis ama biberon asla kullanma
kaderimdebudamivardi busrannur1905 mama benim kızım 35 günlükken mama verdim kapkara cocuk acıldı anne sütü doyurmuyosa çözümü bu
Volina busrannur1905 kaşıkla şırıngayla bir şekilde yutturmaya calis sarılık olursa rengi 2 aya anca düzelir başından ele al derim .
Bktece busrannur1905 benim de az geliyodu sütüm mama takviyesi yaptim bi hafta 10 gün içinde komple geçti
Zynp12 Bebekler sarılığı idrar ve kaka yoluyla dışarı atar bu yüzden bol beslemelisiniz, özellikle gece uykularında alarm kurun zorla da olsa uyandırın, burnunu sıkın hafifçe uyanmasi için ya da ayaklarını, ya da altını değişin önce cogusu uyanıyor
Yncatc busrannur1905 en kesin çözum hastane yatır direk iyi oluyor ben çok direndim ama iyiki yatırmışız bir gece direk kendine geldi çok ağlamıştım iyi oldu hemen
defnekokusu_ Yncatc sana burada vereceğimiz tavsiyeler hep bilindik şeyler derecesi kaç bilmiyorum ama eğer baya yüksekse arkadaşında dediği gibi hastanede yatır 1 günde iyi olur
Yagmurr_y busrannur1905 hiç korkma biz 5. Gün kontrolünde hastaneye yatmıştık değeri 20 olmuştu 😟 1 gecede toparladı doktor anne sütüne ek mama da ver demişti 3gün sonra değeri düştüğü için mamayı bırakmıştık bol bol emzir. Bizimki çok az emer uyuyakalırdı uyanmazdı süt sağıp veriyordum atlattık çok şükür şimdi 4 aylık olmak üzereyiz. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor merak etme ❤️
Woman35 busrannur1905 yarım saatte bir ya da 1 1.5 satte bir emzirin uyandırın altını açın ıslak mendili vücudunda gezdirin hani birine uzaktan uzun öpücük atarsınız ya tiz bi ses çıkar öyle yağın ama bebeğin kulağına yakın yapmayın memede uyursa yanağını oynatın çenesini oynatın memeyi oynatın hafifçe dedipğim gibi öpğcük sesini çıkarın ama bebeğin kulağına çok yakın olmasın geçicek inşallah 🙏
Tomi busrannur1905 yurtdışında çocukları güneşe çıkarıyor. UV ışınlarından bilirubin dağılıyor, yani karaciğerde biriken madde. ben emzirdim, mama verdim kolları, ayakları açık şekilde balkona güneşe çıkardım saat 10 gibi 15 dk süreliğine. 2-3 kez yaptım günde kontrole gittiğimde 9 düşmüştü.
Egemenin_Annesiii busrannur1905 Benm bebeğimde sarılık oldu suan 3 aylık neredeyse ve yeni büttü sarılıgımız ben 12 ile öğrenmiştim ilk 5 günlük oldugunda doktorum sık sık emzirmemi söyledi geçer dedi mvi ısık tedavisine gerek yok dedi her 2 saat 1 bucuk saatte emdirdim çok zor kalkıyordu sonra yavas yavas düştü değeri benmki uzamıs sarılıktı yeni yeni bitti bendede sarılık artık kaldırmıyorım ne zaman ağlarsa isterss kaldırıyorum zaten fark ediceksin sarılık olan bebekler kalkmaz sen kaldır zorlana burnunu sık altını aç sürekli emdir idrar takibi yap öyle öyle geçicek düşün benm değerim 12 idi ve 1 hafta sonra 3 aylık olucak yeni bitti bunun tek tedavisi kısace bol emzirmek anne sütü geçiriyor
Poyrazz12 busrannur1905 benim değeri sınırdaydı 15 çıkmıştı saat başı ne memeden ayırmadım ve almıyordu hep uyuyuyordu şırınga ile agzına sıkıyordum
Sineemmm busrannur1905 saat başı emzirmen lazım sarılık olan çocuk çok uyur uyumasına aldanma kaldır emzir başka türlü mavi ışık tedavisi alması gerekebilir