Gamzeneryemm Bebekleriniz kaç aylık kiloları ne neler yapıyorsunuz zorlanıyor musunuz tek mi bakıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz uyku eğitimi veren var mı 🌸🌸
KumsalPoyraz Gamzeneryemm 12 günlük olduk 2320 2520 doğdu oğlum ve kzım alışma aşamasındayız hala sizinkiler ne alemde ☺️
Gamzeneryemm Biz 5 aylık olduk 18000-1900 doğmuşlardı şimdi 6.500 lar ilk zamanlarımız çık zordu tek bakıyorum 4 Aydan sonra düzeldiler ama çok çok zor 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
ikizlerim 43 gunluguz bizde 2800 dogdular suan 5 kiloyuz tek bakiyorum arada bi birileri geliyo ilk zamanlar cok zorlaniyodum acliktan bayiliyodum yemek yemeye fırsatım olmuyodu ama artik alistik onlarda bende 😇😇
KumsalPoyraz ikizlerim aynen öyle bizde de farklı değilde durumlar annem geliyor yardıma yakında oturuyor onun dışında TEK’im yemek yemeye fırsatım olmuyor pek 😁
Gamzeneryemm KumsalPoyraz ilk zamanlar sürekli emmek istiyorlardı 2-2,5 saatte hatta bazen 1,5 saatte besliyordum yani bi düzen oluşmuyor onlar ne zaman isterlerse veriyordum 4. Aydan sonra düzeliyor artık 3 saatte bir besleniyorlar
KumsalPoyraz Gamzeneryemm bende 3 saatte bir emziriyorum mama da veriyorum arada siz veriyormuydunuz hastane de ver dediler
KumsalPoyraz [bilinmeyen] 3 aylıkken meme reddi oluyormuş bende zor uyandırıyorum emzirmek için 10 dakikaya tekrar uyuyorlar memede oy oy çözücez inşallah bu işi 🤔😁
GAMA Benim bebeklerimin ikiside erkek 2450 doğdu ikiside 2300 ve 2380 e düştüler Doğum sonrası. En son 2,5 aylıkken 4800 ve 4600 diler. Sadece anne sütü alıyorlar. Biri sakin diğeri hırçın. Hep kucakta olmak istiyor, benimle yatmak istiyor🤦🏼♀️Tek bakıyorum, hayatım onlardan ibaret. Dünyanın en güzel şeyleri ama tek olmak çok zor..