Feyzagkgz Bebeğim uyurken kafasını koydugu yere çok ter bırakıyor. Acaba çarşaftan mi. Terletmeyen kumaş olarak ne önerirsiniz
yookkdahaneler Feyzagkgz kafasına denk gelen kısıma ter bezi serebilirsiniz bi nebze de olsa emiyor teri
yaas511 Feyzagkgz genetik tamamen bizimde öyle hala öyle cok terler kafası ben dr götürmüştüm genelde d vitamini eksikliği yaparmış ama d vitamini kullanıyoruz eksik olamaz baba da aynı durum var erkek çocukları nispeten kız çocuklarına göre daha cok terlermis hatta öyle söylemişti
Miniklerim125 Feyzagkgz benim oğlumda çok terliyor muslin örtü Serince oda terletiyor biraz ince giydirin ya da ev sıcaklığını düşürün. Bende farkettim ki o yüzden terliyormus şuan çok terlemiyor mama yerken kendini kasarsa, hızlı yemeye calstiginda terliyor
Feyzagkgz yaas511 Kızım var benim de. Ama işte bence çok teri. D de kullaniyoruz halbuki . Yine muslin ter bezi fikirlerini degerlendirecegim inşallah hasta olmazlar
Miniklerim125 Feyzagkgz birde hep aynı yerde uzun süre uzanincada terliyor yastığın üstüne bir ortu serin ve sürekli onu değiştirin. 🤗
Feyzagkgz Miniklerim125 sında benzeri bir şey yapıyorum seyyar uyuyor gibi oldu 😀 rahat rahat uyusun istiyorum artik . umarım sürekli olmaz bu durum 😊😊
Derin33 Busrabsr valla elle böyle nohut büyüklüğünde ele geliyor biz boyun usg çektirdik öyle anlaşıldı doktor istedi