eylulmeselesi Kızlar merhaba lustral 50 mg kullanıyordum bayramda ıkı gun ıcmedım bugun aşırı bi sersemim Aglamam gelıyo ılacımı aldım ama halsızım sersemim ıkı gun ıcmemekle boyle olur mu
TalentedMom eylulmeselesi olur çok etkiler hatta ben unutmuştum bayılmıştım bile bşr anda tansiyonu dğşğrebşliyor aman aksatma bırakmak istşyorsan doktora gitmelisin bu tür ilaçlara ara vermemlisşn ben zamanında 150 lik kullanmıştım çok ağırdı
DoraKizimm eylulmeselesi Olur. Bırakacağın zaman bile pat diye değil aşamalı olarak bırakman gerekiyor
Mariposa eylulmeselesi olur tabi, düzenli aksatmadan kullanmak gerekir. Doktor kontrolünde azaltarak bırakılan ilaçlar bunlar bir anda bırakılmaz. Geçmiş olsun
eylulmeselesi TalentedMom nasıl bıraktınız Allahım ben bırakınca mahvoluyorum gerı eskıye donuyorum kaygılarım dahada artıyo panık atagım baslıyo omur boyu mu kullancsm😔😔😔😔
Theodora eylulmeselesi Bana da doktor verdi ama kullanamadim. 1 gun ictim sadece cok kotu yapti beni aklima o kadar kotu dusunceler geldi ki kafayi yiyecektim kosa kosa acile gittim sakinlestirici yaptilar eve gelip uyudum. Adini okumaya bile korktugum ilac bu. Kullanan cok insan var beni neden o kadar kotu etkiledi bilmiyorum.
TalentedMom eylulmeselesi öncelikle kafanda bitirmen lazım anladığım kadarıyla sizin daha kullanmanız gerekiyor o kaygılarımız dan kurtulmanız için biraz daha kullanın bir de imkanınız varsa terapiye gidin çok faydasını görürsünüz doktuma gittim kendimi daha iyi hissettiğini ve bırakmak istediğimi söyledim yarıma düşürerek bıraktık
sevim_kos eylulmeselesi sabah içmeyince akşama sersemliyo ablam. Baktı ki kafasını toplayamıyo hemen aa ilacımı içmedim der
Busraaa333 eylulmeselesi tabi ki yapar. Hangi psikolojik ilaç şak diye kesilip bırakır ki. Yaptığınız seyneize zarar veriyor. Mg düşürmeden yapmayın lütfen doktorunuza danışın. Ben psikolojik haplardan çok çektim o kadar çok kullandım ki bir sürü marka çeşit çeşit … uyku sorunum var ciddi boyutlarda. Ve ilaç milaç içmiyorum artık zaten uyuyamıyorum yapacak bişey yok
eylulmeselesi TalentedMom kaygılarım aşırı fazla terapıyede gıttım ama yarar goremedım bıraktıgım an dunyam çöküyor sızın ne gıbı takıntılarınız vardı bende hastalık hastalıgı var
Ahmetinannesi668 Doktor yardımı ile bırakabilirsnz anca bende kullanıyorum lustral iyi gelmedi selectra verdı bana