Nagehann1 Merhabalar öncelikle iyi bayramlar diliyorum kizlar, iki buçuk aylık bebeğim var. 5 kilo doktorum normal dedi sağlıklı dedi ama malum bayramda herkes görünce çok küçük çok zayıf dediler canım skildi sizce nasıl sizin bebisler ne durumda 😌
Zeynepp97 Nagehann1 Sağlıklı olduğu sürece doktorun da sorun yok dediği sürece kafana takma milleti konuşsun dursunlar yani ☺️
Sedaalya Nagehann1 Benim kızımda 2 aylık 4740 gram. Bizide gören zayıf diyor ama sağlığımız yerinde çok şükür. Kaç kilo doğduğu ve 2 ayda ne kadar aldığı da önemli. Ağzı olan konuşuyor 🤗
Snowglobe Nagehann1 ay bu postlar beni illallah ettirdi ya 😂 hanım efendi bebek sağlıklı mı huzurlu mu. Gerisi hikaye. Bi salın artık şu bebeleri
Katun Nagehann1 kaç kilo doğdu? Millet der 10 kilo olsada der. Küçükken bende takılıyordum ama şuan çok gereksiz geliyor hiç takma
UmayGmz İki aylık bebek kaç kilo olacak bacım zaten benim kızım 7. Ay 20 günlük 8200 onada zayıf diyolar herkes bişey der sağlıklı olsunda kilo önemli değil
ikikizannesi Nagehann1 kucuk cunku 2.5 aylik daha be olmali 10 kilo falanmi onlarin oylemiymis sacmaliyorlar ya takilmayin
Nagehann1 ikikizannesi neymiş sütüm yaramamismis neymiss az emzirmisim hele bir ağlasın ac bu aç doymuyor buyumemis zaten😭😭😭😭😭 off nasıl bir bayramdi
ikikizannesi Nagehann1 cok biliyorsan dogur bi tane daha benimki bu kadar diyeceksin sanki kendi dogurduklari misira sultanmi olmus ben aninda terslerim
Pinarucar Bebeğim 2400 doğdu 2 ay 2 günlük 4kg 700 Gr şuan zayıf diyenler oluyor 2400 doğduğunu bilmeden boş yorumlar 🧐 doktorumuz çok sağlıklı bir bebek olduğunu söylüyor diplomasiz doktorları dinlemeyin 😂
Mez Bence hiç takılmayın böyle şeylere dert etmeyin kendinize ağzı olan konuşuyor benim kızım 1.5 yaşında 10 kilo boyu uzun sağlıklı çok şükür zeki hareketli hiçbir sıkıntı yok yani herkes aynı olacak diye bişey yok ki her vücut yapısı farklı yani
tubiiik_ Nagehann1 onemli olan saglik kilolu olsa bu cocuk cok kilolu obez olur derler sen milletin agzina bakma doktora bak bosver