MavininTonu Kızlar ilk arabamız olacak pek bilgili değiliz eşim de ehliyeti yeni aldı. Genelde benim onayım ve fikirlerimle fareket ediyoruz bu yüzden de bu konularda bilgili olmalıyım yardımcı olur musunuz?
NamelesS MavininTonu Öncelikle bütçenize uygun piyasada tutulan bi model olmasına dikkat edin bence satmak istediğinizde satması kolay elden hemen çıkabilecek, sonra değişen var mı boya var mı daha önce kazaya karışmış mı km kaç binde bunlara dikkat edin tavsiyem expertize sokmanız herşey çıkıyor onda zaten.😌
Azraada58 MavininTonu önce hasar kaydına bakıcaksınız kilo metreye daha sonra motora şaselere polyelere akslara zaten expere sokarsınız bi sorunu oldu mu exper herseyi acıklıyor size
Katun MavininTonu hasar kaydına bakın kilometresine bakın 2.ci el alacaksanız. Ağır hasarlı taksi çıkmaları vs var onlara dikkat edin
Katun MavininTonu donanımıda bütçenize bağlı artık. Az yakan bir şey bakın öncelikle. Tutulan bi model olsun birde
Gurun Benzin fiyatları malum 😂 yakıt tüketimine dikkat edebilirsiniz. Km başına kaç lt yakıyor ona bakın. Park sensörü hem ön hem arkada olması olası sürtmelere karşı dikkat etmenizi sağlar. Carplay oluyor bazı arabalarda navigasyon vs telefonu direkt bağlayabiliyorsunuz. Güzel bi özellik bence.
Zmnl19 MavininTonu Tanidik bir galericiden yardim alin biliosunuzki bayiden alinan sifir araclar bile boyali cikabilior
NursenaT MavininTonu hasar kaydına bakın km sine bakın kaç model oladuguna bakın iyi bir piyasa araştırması yapın otomatik manuel fiyatlarına bakın en önemlisi de araç alırken adam size derse ki benim bir tanıdıgım eksper var ona götürelim diye kabul etmeyin siz kendiniz götürün ekspere çünkü tanıdıkları olunca araçta ki çoğu şeyi söylemiyorlar boyası değişeni falan
Musam MavininTonu kazası var mı ?kaç kilometrede ? Herhangi bir yerin de lokal boyası var mı ? Kaç model?
Fenty MavininTonu Hasar kaydı, km, motor, model, boyası değişkeni, bakımları saniye mi yoksa servis bakımımı vs bunlara dikkat etmek lazım zaten almadan muayeneden geçiyor araç öğrenirsiniz detayları.