Nisakus25 Selam kızlar 43 günlük bebeğim gaz sancısı çekiyoruz sabah 4 den beri 2 saatlik uykuyla duruyorum annem yengem kimle konuştumsa bir çay calpol ver diyorlar sizce vermeli miyim bir zararı olur mu veren var mı??
Pol34 Nisakus25 ağrı kesici ateş düşürücü ilaçla gazın bi alakası yok anca uyuşturur uyutur çocuğu içiniz rahat eder mi buna
findikkurdum56 Nisakus25 gaz sancısı için faydası olacağını düşünmüyorum. Bir de gerekmedikçe verilmemesi gerekiyor ilaç. Bağırsak sağlığı için probiyotik başlarsanız daha iyi olur. Bir de gaz ilacı deneyebilirsiniz
Nurrr12 Vermeyin sakın çok küçük calpol için nurse harveys colex şurup deneyin benim oğlumda bitek o etkili olmuştu
nurhayat3357 Biogaia damla gunluk kullanabilirsin cok işe yariyor karin bolgesinde ilik zeytinyagiyla yaglayip gaz masaji yapabilirsin
Ozay Nisakus25 merhabq calpol yeirne bi eczaneden sap simplex temin edebilirseniz onu verin. Direk gaz icin ve cok etkili. Calpolun ates durucu etkisi de var hic gerek yok gaz için kullanirsiniz farkli bir etki yapar yazik hic rikse atmayin bence.
Hilalderin Nisakus25 canim gaz icin maleseff biraz zaman lazim hangi damlayi kullanirsan kullan sadece hafifletir ama gecirmez yani ilk 4 ay yada 5 ay düzenli uyku uyumayi unutman lazim canim.Benim bebrgim 3 bucuk aylik halada gazi var ama artk alistigim icin cok kafama takmiyorm .Damlada kullaniyoruz hafifletiyor sadece
Tweetyy Nisakus25 o ilacin gazla alakası yok calpol sakinlestirip uyutuyor gaza bi çözüm değildir uyandığında devam eder bosuna vermeyin. Duzenli probiyotik ve gaz damlasi kullanabilirsiniz
Atatemel Nisakus25 iki aydan önce calpol tavsiye edilmiyor herkes yasiyor gaz sorunu gaz damlası kullanın calpol ağır gelebilir birde siz yediğiniz içtiğiniz dikkkat edin kimyon çayı rezene çayı için gazsiz besinler tüketin bebeğe gaz masajı yapın emzirirken gaz almamasini sağlayın
melegim71 Nisakus25 calpol ates dusurucu agri kesici allaskina diyenlse gaz sanciisi cektiginde agri kesici iciyormu verme daha cok kucuk guzel bi gaz damlasi al masaj yap kiraz cekirdegi koy karinina surekli kimyon cayi ic rezene ic aRada ama calpol verme versende bosa verirsin zaten bostan bosa verme bence
Caglarass Nisakus25 Siz ağrısını kessin diye verirsiniz ama ateş düşürücü özelliği de var vücut sıcaklığını da düşürürsünüz. İyi gelsin derken kötü gelir, bu bir süreç herkes yaşadı yaşayacak da
Gamze0707 Nisakus25 bende vermiştim ama anlık rahatlatiyo işte etkisi geçince devam ediyo çok uykusuz kalmıştım dayanamamistim artık 3 gün boyunca 10 dk uyku artık delirecek gibi oluyor insan ama doktorundan gaz damlası falan al biz hala gaziyiz 6 aylık olduk millet de kınamasın çok kötü bisey sabır diliyorum sana
Gamze0707 Nisakus25 ben mesela ilk doğdu bio gaia kullandım olmadi sab simplex sonra bıraktım hepsini baktim daha kötü ye gidiyo şimdi hem sab simplex hem metsil kullanıyorum mersinden çok memnunum