Araf52 Kızlar merhaba doğum yapalı 2 gün oldu ama hala sütüm gelmedi🥺ne yapmalıyım siz neler yaptınız?
Sibelll Araf52 sağmak ilk etapta damla damla gelecek o ilk mucize süt.Ben herkese tavsiye ettiğim gibi size de sütlaç yemenizi tavsiye ederim.Et,balık,börülce,yeşil salata,bol su,hurma,kuru kayısı,boza.
mcansum Araf52 emzirme bol su uyku rezene promalt al canım hayrlı olsn bıde takma kafaya stres ıyı değil
Mavis72 Araf52 göğüslerine masaj yapmanı öneririm. Bende sezeryan oldum ve sütüm gelmiyordu, oturup masaj yapmayı denedim ve heryer süt olmuştu 🙈☺️
Ema Araf52 dereotu yeşil soğan tahin helvası komposto ceviz bol su bunları eksik etme e bebekten promalt aldım her gün 1 tane içiyorum faydasını gördüm
ahmetseliminannesi Araf52 canm Ilk 3 gun gelmemesi normal, benm Sütümde hic gelmedi 3. Gun fışkırdı resmen bol bol dua et sıvı şeyler tuketmene bak su iç sürekli
ygmrcglyn Araf52 benim sütüm 3. Gun tam anlamıyla geldi tek çözümü bol bol su içmek hiç bir yemek süt yapmıyor halk arasinda bilinen bir yanlış bu diyetisyenim söyledi bol su ve bol bol emzirmek 😉
BuseK Araf52 bol bol emzir küçük oldugu için daha tam çekemez ama sarılık riski olur uyuya kalır ağlasada uyısada emzir saatini beklemeyin hiç emzirdikçe iner süt bolcada su içip ilk zaman tahşn helvası tüketebilirsin
gulcan_cem_gulce Araf52 7 yemek kaşığı kuru dutu 2.5 su bardağı kaynamış suya atın 10 dk kaynatın zaten 1 su bardağı kalıyor. Günde 1 defa için
RahAyDoruk Araf52 ilk etapta duş almak çok önemli özellikle göğüslere sıcak duş bol bol su hurma ve kesinlikle uyku ben hiç uyuyamadım için sütüm günlerce gelmemişti doktorumun söylediği bunlar ve tabini dengeli beslenme
burcukky Araf52 sıcak duş emiyorsa emzir yoksa makina ile sağ uyuyabiliyorsan uyu.gelmeyecegini de hiç aklına getirme süt gelecek de hep bebeği öp kokla bol bol
Balkizannesi Araf52 Allah bağışlasın benim doktorum 10 gün kadar süt gelmemesi normal demişti 6 günde gelmişti sütüm sürekli sağmaya çalıştım hatta bir yakınımın 16 günde gelmiş sütü sıkıntı yapmayın kendinize gelir Allah 'ın izniyle 🤗
sally Benim de çok geç geldi. Arkadaşımın kayınvalidesi sıcak bezlerle kompres yaptı masaj yaptı sonra inek sağar gibi sağdı anca öyle geldi sonra kızımı mememden ayırmadım. Hep emzir moralini bozma sakın herşey güzel olucak. Fabrika değilsin her an süt gelmeyebilir
sally Benim de çok geç geldi. Arkadaşımın kayınvalidesi sıcak bezlerle kompres yaptı masaj yaptı sonra inek sağar gibi sağdı anca öyle geldi sonra kızımı mememden ayırmadım. Hep emzir moralini bozma sakın herşey güzel olucak. Fabrika değilsin her an süt gelmeyebilir
sally Araf52 Benim de çok geç geldi. Arkadaşımın kayınvalidesi sıcak bezlerle kompres yaptı masaj yaptı sonra inek sağar gibi sağdı anca öyle geldi sonra kızımı mememden ayırmadım. Hep emzir moralini bozma sakın herşey güzel olucak. Fabrika değilsin her an süt gelmeyebilir
sally Araf52 Benim de çok geç geldi. Arkadaşımın kayınvalidesi sıcak bezlerle kompres yaptı masaj yaptı sonra inek sağar gibi sağdı anca öyle geldi sonra kızımı mememden ayırmadım. Hep emzir moralini bozma sakın herşey güzel olucak. Fabrika değilsin her an süt gelmeyebilir