Sevo1234 Merhaba arkadaşlar benim kızım iki buçuk yaşında doktor bir yasindayken Bebelac lf laktozsuz süt verdi iki buçuk yaşında kadr icti ve bağlandı kutu kutu süt versen içer ama bir parça ekmek yemez iki üç gunudr süt vermiyorum çok üzülüyor ama hala hiç bir şey yemiyor iştah açıcı bir ilaç önereceğiniz bir şey yokmu sağlık ocağına goturdum çinko verdi fayda etmedi kilolu olan kızım kemik oldu resmen
Kevseryldz Sevo1234 süt böyle bişey işte lütfen yanlış anlamayın ama sütün zararlarını araştırın zamanla bağışıklığı düşecek sürekli hastalanacak vs. Fermente haliyle verin peynir yoğurt kefir gibi. Yiyecektir merak etmeyin siz teklif etmeye devam edin sofraya gelsin sizinle otursun. Ama üzülüp tekrar süt verirseniz başa saracaksınız. Sabahları aç karna bal verirseniz ya da pekmez bi müddet sonra acıkmaya başlar
Egelim Oğlum 21 aylık, 2 aydır full mix kullanıyoruz, hem vitamin takviyesi olarak kullanıyoruz hem iştah için, yemesinin az olduğu günler veriyorum 2-3 saate güzel acıkmış oluyor.
Sehervakti Hilalerginn bende kendim için kilo almak istiyorum internet te bir sürü karışım macun vs şeyler satılıyor güvenip alamıyorum eczaneden tavsiye edebileceğiniz bişey var mı 50 kiloyum 57. 58 olmam lazm