sevgielif123 zgeayaz kilosuna göre vericeksin demişti bana doktor. Aynı zamanlarda kullanmaya başlamışız sizinle. Bebeğiniz kaç kilo
Yasemin38 zgeayaz kilosuna göre damla sayısı canım örneğin bebeğin 6 kilo ise günlük 6 damla vereceksin
Yamanikomm zgeayaz bizde 1 ml seklinde kullaniyoruz ama suan demiri cok dusuk.diye iki ay 2 ml kullancaz
sevgielif123 birmelekannesiiio doktorumuz bize nasıl kullanıcağımızı anlatırken kilosunun iki katı vereceksin demişti ama
sevgielif123 birmelekannesiiio tabii herkes kendisi bilir ben post sahibinin kafa karışıklığını engellemek amacıyla sordum
sevgielif123 zgeayaz 6 kiloydu benim kızım 12 damla vericeksin demişti doktorumuz. Ama diğer şekillerde de söylemişler kaç kiloysa o kadar damla şeklinde. Kafanızı karıştırmak istemem. En iyisi doktorunuza sorun
zgeayaz Ben herhangı bır kan vermedım bebeğime ama direk saglık ocagındakı ebe verdı kullanmaya basla dıe Ben bunun emilimi daha iyi die özel ücretle aldım
Minnakkk zgeayaz kilosunun iki katı seklinde kullanmalısınız bize oyle dedi. Her demir damlası mg olarak farklı içerik ama ocean için kilo carpı 2 kullanılıyor