oykuderin Buketylz94 anne sütü almıyosa 3 aylık beneğe 60 cc çok az ben 3 aylıkken kızımm 120 cc yiyodu
secoz Buketylz94 ben 90veriyordım anne sütü aldığı halde biberonu çekince ağlamaya başladı 120vermeye başladım ☺️90ver çekince ağlamıyorsa 90yetiyordır
Kanatsizmelegim oykuderin benim kizimda anne sütü almıyor ama 3 aylıkken cok nadir 60 ml bitiriyordu çoğunlukla hep birakiyordu
Buketylz94 secoz doktor anne sütü +mama dedi ama sütüm çok azaldı bebeğim sürekli ağlıyor üzülüyorum 60 veriyorum mama bitince çok ağlıyor doymuyor sanırım
Sedaalya Anne sütü ve mama alıyor kızım. 60-90 cc arası içiyor. 2,5 aylık. Bebekten bebeğede değişiyor ama
kaderimdebudamivardi Buketylz94 doymuyorsa 90 cc ver baktın yine aynı 120 cc cocuk doymazsa ağlar benim ki 3-4 saatte bir 150 cc iciyor
Edanurkkeless Buketylz94 3 aylık bebeğe 60 zaten çok az doymaz ki benimki de üç aylık en az 90 içiyor
Buketylz94 kaderimdebudamivardi sadece mama mı veriyorsunuz anne sütü de var mı. Benim gündüz çok olmuyor sütüm mama gibi ağzıma dolu dolu gelsin istiyor 1 2 dakika etkin emiyor sonra süt gelmeyince sinirleniyor ağlıyor + 60 ml de mama veriyorum günde 2 kere dedi doktorumuz ama 4 5 kere veriyorum ağlıyor doymuyor belli 🥺
kaderimdebudamivardi Buketylz94 1 ay anne sütü verdim dogmadı mamaya gectik sütüm doyurmuyordu sadcee mama alıyo
Bebekilkerr kaderimdebudamivardi Aynen bende 1,5 ay emzirdim ama sütum yetmedi sürekli emiyordu gücümde yetmedi en son formül süte gectim en az bı öğünü 120 CC
Metesmom Brcunr111 Bana pek az gibi gelmedi ama doyma kriterleri kilo alımı ve çişli bezleridir canım.
Bebekilkerr Buketylz94 120 150 CC veriyorum 3 ay 15 günlük bebeğim,bazen çok uyuyunca 180 200 CC de icebiliyor 8 kilo falandır şuan yani gelişimide iyi gidiyor dedi doktorumuz doymuyor ve ağlıyorsa yiyecek tabiiki aç çocuk ağlar yani
Mistikestik Bebekilkerr 3 aylık bebek 8 kilo çok fazla değil mi mama çok fazla şişiriyor olmasın sakın fazla kilo da iyi değil çünkü