meyaski Fdme 🙋 Bir tane kızım var. Sürpriz bebiş. Burdan söyleyeyim. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil arkadaşlar. Tecrübeyle sabit 😂
Madam Fdme ben inanmıyorum tek taraflı korunuyorlar geri çekilme ile korunuyorlar spirali falan kontrol ettirmiyorlar sonra vay efendim sürpriz oldu prezervatifi falan öyle son anda takarsan mis gibi sürpriz olur tabi
Zeynep11 Fdme ben 🙋♀️ prezervatifle hamile kaldım. Başta değil sonda taktığımız için 🤭 siz yapmayın 🤣
miusu Deletedmom_123 kaçıncı seferde hamile kaldınız acaba bir arkadaşım yıllardır geri çekilme yöntemini kullanıyo ve asla hamile kalmadı 🤣🤣
Madam Fdme bacımsu şak diye oluverir geri çekilme korunma yöntemi değil yıl olmuş 2022 kurban olduğum yapma😅
Mercimek26 Prezervatifle korunuyorduk ki daha sevişme bile başlamadan takardı eşim 😂 kızım hayatımın sürprizi oldu benim. O yüzden kimse büyük konuşmasın. Ben bunun biraz nasip meselesi olduğunu düşünüyorum.
Fdme Madam ahahahha belkide olmasını istyrm yav kafam cok karisik bilmurmki 🤣🤣Surpriz olsun istyrm pat diye öğrenim sok oluyum🤣🤣
HavvaO Valla ben ikinciye hamile kaldım eşim kondom kullanıyordu en başından ama kaldım nasıl olduysa o da nasip olmadı bebeğim gelişmedi 2.5 aylıkken kürtaj oldum
hunilimomm miusu 2 sene öyle korundum 😂 çocuk istedik biraktik bu sefer de olmadı geç oldu nasip kısmet işi