Hayalizlerim Merhaba anneler size sorum olacak biz aptamil kullanıyoruz ama bebeğim çok zayıf yaramıyor gibi hangi mamayı önerirsiniz biraz kilo alsın istiyorum yardımcı olurmusunuz? Anket haricinde varsa yazabilirsiniz.
GizeminEdizi Hayalizlerim golden goat:doktor anne sütüne en yakın olan mama dedi ve muhteşem kilo ayarlıyor bu mama,nerdeysr 2 yıl kullandım,tavsiye ederim.
Semihinannesi Hayalizlerim bende aptamil kullandim onu içmek istemedi sonra bebelac kullandim onu aşiri kustu su gibi simdi bebivita kullaniyorum bunu içiyo ama kusuyoda 7aylik ek gidaya gectigmiz icin mamayi azalttim ztn
Mimoza-kizim Ben sma kullaniyorum canim kilosuda gayet iyi bebegin kac kilo dogdu kac aylik suanda kac kilo
Semihinannesi Hayalizlerim ama 11aylık diyosunuz zaten o cocuk yemek yer sadece uyudugu zaman mama verseniz daha iyi yani ben olsam öyle yapardim gunde 2kere fln mama verirdim bide gece uyanirsa
Hayalizlerim Semihinannesi zaten yemek yiyor ama kilo alımı yavaş o yüzden mama ile destekliyorum günde 3 defa falan yiyor uykuya geçişlerde
TugceArslan Hayalizlerim Hipp kullanmıştım kızımda. Şmdi oğlum olacak. İhtiyacım olursa hipp ya da aptamil kullanmayı dşünüyorum