Syd160531 Bebeğm 1 aylık doğduğundan beri yüzünde kızarıklar var doğumla geçer diye düşünmüştüm ama geçmedi kaşlarında da sarı sarı kabuklar var yanakları çok kızarık ve sert ne olabilir sizce?
Adelyaneva Syd160531 alerjisi olablr siz onun yüzünü kremle egzama kremleriyle yumuşatin huzursuzluğu kalada kan gürültülü köpüklü kaka kanli kaka bagirsak tepkimesi kafada konak kulak arkasi yara burun tıkankliigi bunlara. Bakin
Kamelya Canim bnm bebisde oyle 1.5 ayligiz suanda kizarikliklar gecti yuzune fazla dokunma o sari kabuklar kasinda hala var normal diyolar bebek sivilcesi kizarkligi diyolar ama sen yinede bi doktoruna sor istersen
Syd160531 Kamelya doktorumuza sordum fotoğrafını da attım alerjik gibi duruyor görmem gerek dedi sütten kaynaklı değildir inşallah 🙊🥺
Syd160531 DoraKizimm arada çok sık değil sanırım kurudu biraz cildi bebek yağı iyi gelir mi bilmiyorum losyon ve yapı var
DoraKizimm Syd160531 Yağ gözenekleri tıkar. Nemlendirici kullan gün içinde kurudukça nemlendir. Benim bebeğim de öyleydi başta mustela stelatopia kullandık. Sonra bioderma atoderm intensive bauma geçtik. Iyi geliyor. La roche lipikar da iyi diyorlar. Bunları deneyebilirsin