pirenakovalayanhamsi Merhabalar kızlar bebeğim 8 aylık ayakta veya yürütece koyunca bir ayağını düz değil de yan basıyor çoğu kez. Neden acabaa bir sorun mu var?
pirenakovalayanhamsi pirenakovalayanhamsi doktorumuza sorcam ama malum. Bayram içime takıldı dert oldu
pirenakovalayanhamsi pirenakovalayanhamsi hep yapmıyo düz basıyor ama çoğunlukla ayakta durmak isteyince o yan
ballokum1 pirenakovalayanhamsi normal canım çünkü daha tam olarak ayakta duramıyor ama yinede sor benim bebeğim de öyleydi şimdi daha çok ayakta durmak istiyor 9 aylık daha düzgün basıyor yavaş yavaş olcak
Hazalperi pirenakovalayanhamsi benim kızımda öyleydi canım ilk yürüdüğündede öyleydi ayakları güçlenince geçti
pirenakovalayanhamsi ballokum1 oh içim rahat etti Valls çok saol canım. Ya 2 3 gündür yapıyo yani ben fark ediyorum çünkü ayakta durmak daha çok istiyor. Durunca böyle fark ettim. Bayramdır diye de yazamadım doktora.
monimom pirenakovalayanhamsi yan olsa bence o kadar kalca muanesjnxen fln geçiyor bebekler o zmam ortaya çıkar bence normal
pirenakovalayanhamsi monimom ya tabi öyle ama çok zaman geçti kalça kontrolünden sorna bilemedim o yüzden